Twingly statistik

onsdag 4 augusti 2010

Det blev vinst i premiärquizet på Syltan

Uppslutningen var kanske inte så grandios när Syltan hade höstpremiär för sin quiz i går kväll.
Men det innebär inte på något vis att motståndet skulle vara försumbart, för det lag som brukar vara våra vassaste konkurrenter på Syltan var där.
Och för att göra en lång historia kort, så vann vi, men det skedde (förutom då genom våra eminenta kunskaper) genom ett rent och skärt misstag från detta lag (som till och med fick till en omrättning av våra svarslappar).
Men det var vi som vunnit även efter omräknade svar och vi fick vinstchecken på 300 spänn som kom väl till pass när vi betalade aftonens intag av delikata isterband (quizterband som vår lagmedlem BV så vitsigt fick till det) med stuvad potatis och några svala öl till.
Om några timmar är det dags för Leonard Cohen, som fyller 76 år i september (han skulle fylla 36 senast jag såg honom) och hans musiker att inta scenen i Malmö arena.
Jag finns med sällskap på rad 11 på golvet och jag ska erkänna att jag kommer att bli lite besviken om jag inte får höra denna låt.
Vi kanske ses där.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Bengavoice sa...

Visdom, visshet, vitsighet - vårt väl valda valspråk.

Klarabella sa...

SÅ typiskt BV...

Klarabella sa...

Grattis förresten!

Eva Nygren sa...

Väntar med spänning på Lennartrecension (vi hade en barnbekant som kallade Cohen så!)

Mats sa...

Nog lyckas Engström beskriva det väl i recensionen i Sydsvenskan.

Jag är fortfarande glad!

Jah Hollis sa...

BV: Väl vässade vetande-variationer?

K: Ja, du har väl fått höra ett och annat med. :-) Och tack!

E: Jag funderar fortfarande. Jag är inte lika odelat entusiastisk som till exempel Mats här ovan. Men du hade nog gillat det bättre än den motsträvige icke-publikfriaren Dylan. :-)

Eva Nygren sa...

Nej, nej, det tror jag inte. Det enda jag ogillade på Dylankonserten var ljudet! Cohen har jag hört men jag gillade nog honom bättre förr. Som en del nuförtiden ....

Jah Hollis sa...

Ljudet var kristallklart på Cohens konsert. Allt var mer putsat och ordentlig än när Dylan var där. Och därmed, enligt mitt tycke, lite mer ospännande. Inte för att jag tycker att det ska vara dåligt ljud, men jag upplevde det som bra där vi satt och kollade Bob.