Twingly statistik

lördag 7 maj 2011

Veckans fönster 127: Fotografiskt


Dags för Veckans fönster igen, fotoutmaningen på Susannes blogg, den som är inne på sin 127:e omgång nu.
Den här veckan ska fönstret vara fotografiskt och mina tankar gick direkt till en fotograf, alltså en butik med studio där man kan ta allt från snabba passbilder till snygga porträtt att rama in.
En sådan finns det på Östra Förstadsgatan, Polyfoto, vars fönster ser ut så här och även speglar huset mittemot där Big Bowl huserar.
Kanske inte världens mest inspirerade bidrag, det kan jag medge.
Hur andra tolkar temat kan ni se här.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

9 kommentarer:

larans sa...

Helt ok till veckans tema tycker jag. Och tänk att det finns en gammal Polyfoto-salong kvar där i Malmö. Vem kommer inte ihåg sina första besök hos fotografen. För min del på Polyfoto i Lund. Visst hette väl fotografen Jensen då på 50-60-talet?

BP sa...

Som vanligt ett typiskt och BRA Jah Hollis inlägg.

Susanne sa...

Hur bra tolkning som helst som jag nog väntade mig skulle komma lite tidigare. Men sådana här studiofotografer är nog inte så vanliga längre.

Snyggt med speglingen av fönstren mittemot.

Klimakteriehäxan sa...

Såna här skyltfönster hör till det jag alltid kollar när jag reser. De där studiobilderna på folk i högtidliga situationer berättar en massa! Bra motivval du gjorde, tycker jag!

Erik "Semlan" sa...

Hoppas fotoateljen med sin proffsstudio har så mycket jobb så att den blir kvar. I Aspudden packade en fotograf ihop, tyvärr. Men tatueringssalonger finns det tre stycken, rock on!

Karin sa...

Helt rätt på temat! Det finns en Polyfotoaffär här i Trelleborg också, fast helt säker är jag inte...de kan ha bytt namn och ägare.

Ninni sa...

Ett ovanligt fönster i mina trakter. Här finns inte längre någon "riktig" fotoatelje vad jag vet. Bra tolkning!

Lisa sa...

Det var väl typ ett sånt fönster jag tänkte mig när jag såg temat. Insåg dock att jag inte har nåt sånt fönster utan fick ut och försöka vara kreativ här i vår by istället (finns inga fotoaffärer här.. bara ICA) ;)

Vilt og vakkert sa...

Heisann!

Spennende vinkel og gjenskinn, kreativt bidrag ;:OD)