Twingly statistik

söndag 15 maj 2011

Veckans fönster 128: Valfritt


Ur bloggsynvinkel har det inte varit någon bra vecka. Blogger, som jag och väldigt många andra bloggare använder oss av som bloggverktyg, råkade ut för ett haveri modell större i slutet av veckan, när jag var ledig från jobbet.
Så under ledigheten kunde jag i stort vare sig blogga eller kommentera andras blogginlägg. Eftersom jobbet tagit det mesta av den övriga tiden, och att jag varit helt slut i dag, lördag, så har jag halkat efter på bloggfronten.
Men här kommer i alla fall en bild till Veckans fönster på Susannes fotoblogg, där det den här veckan är valfritt fönster som gäller.
Så eftersom jag var helt utmattad i dag och därtill ska jobba nästan hela långa söndagen, blev det ett fönster i min egen lägenhet.
Tyvärr blev ljuset från den nedgående solen inte så fint på bilden som det var i verkligheten. Dock vill jag puffa lite för vattensamlingen på taket till elcentralen (nere till vänster) som jag tycker är rätt effektfull.
Övriga bidrag, som hittas via kommentarerna här, får jag kolla på måndag när jag är ledig igen.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

larans sa...

Fin bild trots att du inte tycker den återger ljuset rättvist. Men speglingarna i vattensamlingen och på bilarna där mellan persienner är ju fina.

PS: Vad jag förstår på din tidigare kommentarer så är det knöligt att lägga in kommentarer på min sida. Jag har testat och visst är anti-spamverifikationen onödigt krånglig. Det är tyvärr inget jag direkt kan göra något åt. Hoppas det blir någon kommentar iaf ändå!

Susanne sa...

En sådan där vardagsbild som man sällan tar fast man borde. Persienner är ju så himla vanligt, men hur många bilder finns det på dem? Tycker de blivit fina på din bild.

I vattenpölen syns det att solnedgången var vacker. Det är ju lite svårt med stora kontraster i motljusbilder som det här är. Himlen blir underexponerad om ljuset är rätt på byggnaderna.

Klimakteriehäxan sa...

Jättesnygg bild! Och visst blev man lite snopen när Blogger la sig platt?!? Fast det är faktiskt första ggn på all min tid som bloggare som det hänt. Och, som en mer pragmatisk användare påpekade, vad kan du begära - det är ju gratis ... men nu är vi på banan igen!

Ninnie sa...

Solnedgångar är vackra, också när de silas genom persienner i ett helt vanlig vardagsfönster!

Karin sa...

Så fint med vattnet där på taket! Så många varianter på utsikter vi tar del av genom varandras val av fönster!

Ika sa...

Din persiennbild är jättesnygg! Att kunna ta fram det enkla och få det snyggt - det har du lyckats med, bravo!

Birgitta - foto CHIP sa...

Tänk vad världen stannar upp bara för att blogger inte fungerar!
Själv använder jag även wordpress så jag slapp abstinens ha ha.
Persienner gillar jag bara på bild - där kan de bli riktigt läckra :)

Ninni sa...

Oftast blir det ju inte riktigt lika bra på bild som i verkligheten. Men ljuset som speglar sig i vattenpölen och i grannhusets fönster är ju riktigt fina i ditt foto.
Du har fotat en del av din vardag. Tyvärr gör man/jag det alldeles för sällan.
Må så gott!