Twingly statistik

torsdag 5 september 2013

Hundra hus 2013: Nr 54 Renoveringsobjekt
I går var jag i Ystad och fick min bil besiktigad på Bilprovningen där, en lite sentimental ritual som jag valt att inte flytta till Malmö fastän det är många år sedan jag slutade pendla till och från jobb i Ystad.
När själva besiktningen är över (det gick lika galant i går som det alltid hittills gjort) brukar jag ta en tur genom Skåne, borta från de största allfarvägarna hem till Malmö.
Den här gången hittade jag på väg hemåt några hus som passar perfekt till Susannes fotoutmaning Hundra hus 2013, ett renoveringsobjekt som får bli hus nummer 54 i min del av utmaningen.
Huset ligger i sydligaste Skåne, vid väg 101 bara en bit från Mossbystrand. Det var en ren händelse att jag fick se det eftersom jag missade avfarten till väg 9 mot Smygehuk och fick köra en bit på 101:an innan jag kunde vända.
Nära till både Ystad och Trelleborg och bara en bit från E65 och en pågatågsstation och med den förödande vackra kusten vid Mossbystrand alldeles intill.
Sedan är det ju det där att det väl krävs ett och annat för att få ordning på huset. Men det fixar väl den händige.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

BP sa...

Nja, jag vet inte. Här behövs det ju lite (=mycket) pengar för att renovera huset, speciellt om det ser lika ruckligt ut inuti.
Nej, jag förlitar mig nog på HSB även framöver. Vi är inte ett dugg handiga här hemma...

Anki sa...

Synd att det står tomt... tomma hus förfaller fort. Hoppas någon händig tar sig an huset - läget verkar ju helt OK.