Twingly statistik

onsdag 10 september 2014

Fototriss nummer 271: Tävling tema mönsterOerhört länge sedan jag lade in något på min blogg och därmed också sedan jag lämnade ett bidrag till Fototriss (om man bortser från dem jag lagt in på Instagram).
Så nu tänkte jag testa om jag kommer ihåg hur man gör detta och också medverka i Fototriss nya tävling på temat Mönster. Där ska man också länka till Coolstuff som står för priserna och det gör jag här.
Mina mönster kommer från trasmattor som jag ärvt från föräldrahemmet. Små konstverk gjorda på återanvända tyger och med stor uppfinningsrikedom vad gäller mönster.
Flera bidrag på detta tema finns här.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 kommentarer:

ulla laiho sa...

Så roligt att du är tillbaka på bloggen! Och din trasmattetriss är verkligen fin!

Åke sa...

Först är det kul att du är tillbaka :) Därefter gör du en comeback med en utsökt triss! Läckert!!!

Åke sa...

Åke är naturligtvis www.nacka144.se

Olga T sa...

Det var ett tag sedan! Kul att se dig här igen och vilken läcker triss. Trasmattor som man ärvt eller som är vävda av tyger/kläder man haft själv är jättekul att ha. Då kan man titta i mönstret och hitta sin gamla klänning eller skjorta i mattan :)

Ninnie sa...

Så roligt att hitta ett inlägg från dej igen! Och dina trasmattor är så fina. Snygg triss!
Jag/vi hade en gång en stor trasmatta som jag fick av en bekant, hon hade vävt den. Sen var det inte "fint" längre att ha såna mattor - så jag gjorde mig av med den. Det kan jag ångra idag...

Unknown sa...

Fina mönster och snyggt kombinerade i din triss!

//Scaniatjejen
http://www.scaniatjejen.se