Twingly statistik

tisdag 6 januari 2015

Så var det slut på säsongens alla helgdagar

Tisdag kväll och i morgon är det vardag igen med allt vad det innebär. För egen del har jag inget inplanerat, utan jag kan ta denna onsdag som den kommer och se vad den ger.
I dag var jag ute och handlade lite och passade på att ta några bilder för att lägga ut på Instagram där jag numera publicerar mina bilder och oftast ser på andras foton.
I och med att jag nästan inte har lagt ut något alls på min blogg det gångna året har det förstås knappt blivit några bilder här heller. Sanning att säga kommer jag knappt ihåg längre hur man får ut bilder på bloggen.
Men kanhända kommer det så småningom igen som en variation till de torra texter jag hittills har producerat.
Dagens trevligaste hälsning fick jag i en kommentar på IG: May the force be with you, Jah Hollis, skrev en kär IG-vän från Los Angeles.
IG är ett ställe där man kan få vad som påminner om gammaldags brevvänner. Fast i dataåldern då.

Jah Hollis

3 kommentarer:

Unknown sa...

Nu hittade jag dig allt med ett inlägg :) Jag saknar dig som manlig deltagare på Fototrissen... och dina musikinlägg dessutom :) Kul att se att du finns kvar ute i cybervärlden :)
Åke från www.nacka144.se

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

1) Love Spells
2) förlorad kärlek Spells
3) skilsmässa Spells
4) Förbindelse Spells
5) Bindande Spell.
6) Breakup Spells
7) Bannlys en tidigare älskare
8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

mike sa...

cali plug
animal cookies
gelato strain
moon rocks
london poundcake


cannabis strains
biscotti strain
chem dawg strain
girl scout cookies
runtz cannabis strain