Twingly statistik

onsdag 13 januari 2010

Tillbaka till verkligheten, liksom…

Ja, i dag är det Tjugondedag Knut och då är julen officiellt och definitivt slut.
Någon gran att slänga ut har jag inte, den lilla plastgranen jag brukar sätta fram vid julhelgen har jag inte ens plockat fram den här gången.
Vardagen och verkligheten efter helgerna började väl för de flesta av oss i måndags den här veckan skulle jag tro. Själv jobbade jag på själva trettondagen och ett par dagar till den gångna veckan.
Å andra sidan är jag nu ledig resten av den här veckan och i dag blir det att gå på quiz för första gången i år. Och det lär ju innebära en och annan öl också.
Det blir att komma tillbaka till verkligheten och kanske ändå inte. Kanhända längtar jag lite efter en annan verklighet (livet går lite på tomgång efter alla helgerna, känns det igen?), fast gärna med quiz i den med.
I vårt största regeringsparti verkar de ha en lite säregen verklighetsuppfattning.
Det är bara att tacka och ta emot när de självmant berättar hur den ser ut.
Sedan sägs det att unga människor som varit och sett Avatar tappar sin verklighetsuppfattning och blir deprimerade och självmordsbenägna.
Utan att vara expert på området tror jag mig kunna säga att det i så fall knappast kan bero på själva filmen. Problemet med unga som blir deprimerade och självmordsbenägna har nog snarare sin förklaring i det verkliga livet vi lever.
Det verkar ju som om många här i världen jobbar just för att uppnå detta.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,


2 kommentarer:

AKP sa...

Tusen tack för din kommentar =)

Monz sa...

Ser ut som om det är en tävling om hur många fimpar man kan samla på hög innan det hela rasar!