Twingly statistik

tisdag 30 januari 2007

Jag jobbar så jag får huvudvärk

Det var mycket slit och stress på jobbet i dag. Jag jobbade närmast med två inhoppande vikarier, men de klarade sig med glans.
Det är skönt när man får jobba med folk som man kan lita på klarar sin uppgift fastän de egentligen har liten erfarenhet av den. Men det gick över förväntan i kväll.
Ändå har jag fått ont i skallen av anspänningen och tidspressen. Av symptomkatalogen att döma kan det vara allt, från vätskebrist till en sjukdom jag knappt vågar nämna, jag har drabbat av.
Annars har jag inte varit så sjuk att jag känt mig tvungen att sjukskriva mig på hur länge tillbaka som helst. På det jobb där jag haft fast anställning i snart två och ett halvt år nu (och vikarierat på ett drygt år innan dess) har jag inte varit sjuk.
Det är inget jag skryter med, jag är mest förvånad. Senast jag sökte läkarhjälp var för säkert tio år sedan då jag drabbats av musarm.
En bunke piller och det faktum att jag kan jobba med vänster arm hemma och höger på jobbet löste det problemet för gott (?).
Intressant va? Nej, det känns att det är dags att gå hem till övernattningsrummet, kanske läsa lite i Uncut om hur Radiohead gjorde OK Computer.
En bra platta, men jag har inte lyssnat på den på länge.

Jah Hollis

Inga kommentarer: