Twingly statistik

söndag 27 juni 2010

Det går någon riktigt sjuk dåre lös i Malmö nu

Det går inte att förneka att det går många knäppgökar lösa i Malmö, alltför många för att det för tillfället ska kännas bra.
Det är våldsfixerade figurer som skjuter ner folk och hugger folk med kniv på ett sätt som nu börjar drabba människor utanför de rent kriminella kretsarna, som polisen inte verkar kunna få bukt med.
Bara denna midsommardag har två personer blivit beskjutna i Malmö i vad som verkar vara totala vansinnesdåd.
Det är bara att hoppas att man inte råkar ut för denna sjuka dåre själv och att polisen nu sätter till alla klutar för att få tag på psykfallet i fråga.
Kan man sedan under tiden sätta lite extra skräck i de kriminella, som tycks kunna få härja rätt obehindrat nuförtiden, är det en bonus som den stora majoriteten av vanliga, hyggliga Malmöbor skulle uppskatta.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till mellanöstern.

Anonym sa...

Om mindre än 10 år har Malmö Kommun gått i konkurs.

Anonym sa...

Välkommen till det nya, mer spännande sverige.
Det är det här som är mångkultur.

Illwill sa...

Fy på alla er rasistiska fascister i Sverigedemokraterna som försöker påskina att det är Nya Svenskar som begått dessa förfärliga brott. Mord på öppen gata, gruppvåldtäkter, grova "ungdomsrån", tusentals överfallsvåldtäkter per år etc pågick faktiskt långt innan de Nya Svenskarna kom till Sverige. Det kanske inte pågick i Sverige, men det pågick och det visar bara på att alla som inte röstar på 7-klövern är nazister!

Sahlin/Ohly 2010, för Sveriges framtid!


PS. Viss sarkasm kan finnas i denna kommentar...dock ingen ironi för de stolpskott som inte förstår skillnaden.

Anonym sa...

Det som händer i Malmö är bara början av sammhällets nergång.
Snart blir de likadand i Stockholm, se bara hur ungarna härjar i Rinkeby, Tensta, och andra Stockholms förorter.
Det ser ut som snart behöver myndigheter beväppna även vaktbolag-personal, efter extra utbildning, samt kalla in militär på gatorna. Tyvärr!
Brandkåren kan väll använda sina vattensprutor mot dem som kastar stenar och brandbomber mot brandbilar, ambulanser och polisbilar och andra räddningspersonal.
Ge brandkåren tillstånd att använda effektiva motmedel, så gör brandkåren i Frankrike och Tyskland.

Anonym sa...

Verkar som malmö börjar få svårt med allt kriminellt Känns lite som world wild webben när man läser dessa inlägg titt som tätt i DN och andra kioskskrivna papperssamlingar.

Anonym sa...

Tror det är ett fåtal svenskar som skjuter invandrarna, Det är så få där som ställer till med stor skada och dåligt rykte för alla stackars övriga malmö-bor. Kanske ska kommunen isolera dessa och sätta fast, sätt upp fler kameror överallt, tills det är omöjligt att gå någonstans utan att bli satt på bild, lägg ut det sedan på internet, så folk verkligen får den bild som media målar, upp eller rasisterna försöker få oss att tro att det är. Verkligt eller inte., man ska inte tro allt skräp som skrivs och sägs