Twingly statistik

måndag 27 november 2006

Sopranos slut för säsongen

Söndagen avslutades med att M och jag såg sista avsnittet av Sopranos för den här säsongen, som vi fick inspelat förra söndagen. Det slutade med en familjesamling vid jul, precis som i alla fall ett par av de tidigare säsongerna avslutats.
En snygg familjebild, men med en massa skit som bubblar under ytan, bra och dåliga saker. En del riktigt dåliga saker som väl i slutänden, nästa säsong som ska bestå av de allra sista åtta avsnitten (nio ryktas det på vissa sajter) resulterar i att någon högt uppe i hierarkierna, Tony själv (?), får betala priset.
Men det ryktas nu också att HBO, som produerar serien, inte definitivt sagt att det ska sluta efter de kommande avsnitten. Då är frågan om det verkligen är möjligt att fortsätta på den höga nivå där man hittills hållt sig. Jag tvivlar.
Jag sitter just och lyssnar på Rolling Stones Moonlight Mile från Sticky Fingers som fick inleda och avsluta sista avsnittet den här säsongen. Det var som att upptäcka en helt ny låt när man hörde den på ljudspåret.
In i minsta musikdetalj har man jobbat med att göra Sopranos till den höjdarserie det är. Inget tvivel om det.

Jah Hollis

Inga kommentarer: