Twingly statistik

lördag 7 augusti 2010

Veckans fönster 96: Valfritt

Dags för ett nytt fönster till Susannes fönsterteman, och den här gången är förutsättningarna för att vara med goda eftersom temat är Valfritt.
Egentligen hade jag tänkt lägga in mitt bidrag redan i natt, när jag kom hem efter en afton på stan (Green Lion Inn och stamstället Pickwick), men så blev det nu inte.
Fönstret finns på Green Lion Inn som nu i snart ett år funnits på plats nere där Flygbåtarna en gång lade till i Malmö hamn. Fönstret ligger mot uteserveringen där vi satt och käkade och drack ett par öl ur pubens digra sortiment.
Det som speglar sig i fönstrets nederkant är den stora byggnaden Orkanen som tillhör Malmö högskola och som ligger på andra sidan hamnbassängen.
Fler valfria fönster hittar ni här.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

12 kommentarer:

Pumita sa...

Jag tyckte det såg ut som ett finskt lejon, haha.

Jah Hollis sa...

Det är Åbrobryggeriets lejon. Det kan bitas det med. :-)

Ninni sa...

Så elegant det ser ut med läder och mässing och det frostade lejonet...även om jag fick veta att det är Åbrobryggeriets symbol.

anemonen sa...

Det ser ju riktigt elegant ut, och ett ställe att svalka strupen på när andan faller på.

Pysselfarmor sa...

Som vanligt när man läser din kommentar så känns det som om man står där (eller kanske sitter nu denna gång?!) och glor på allt du beskriver....du levererar alltid flott!

Anna tassar in.. sa...

Så coolt..härlig vinkel..ser så pass stiligt ut..

Susanne sa...

Nej, känns inte alls igen. Kanske för att jag sällan går på lokal i Malmö. De gamla flygbåtarna minns jag förstås och det var ju faktiskt bara drygt tio år sedan de slutade gå. Nästa gång jag går där förbi ska jag hålla ögonen mer öppna. Gick där igår men kameran tittade åt annat håll så jag såg dig inte. Och hade jag gjort det hade jag förstås inte känt igen dig. :)

Della sa...

Oj, vilket sortiment. Finns det så många ölsorter? Hade jag ingen aning om.

Klimakteriehäxan sa...

Kul fönster!

Karin sa...

Härlig bild och ett bra tips på en plats att besöka för en god kall öl!

Jah Hollis sa...

Ja, öl har dom i hundratal och lika många varianter av whisk(e)y. Dessutom är maten klart godkänd med.

Sven sa...

ja där inne har man varit ett par gånger :) har dock aldrig tänkt på lejonet i fönstret :) och NEJ det beror inte på att jag inte varit så pass onykter att jag inte kommer ihåg det =)