Twingly statistik

lördag 9 mars 2013

Det blev mest Blå himlen blues i eftermiddag


Lördag eftermiddag och jag tänkte ta en tur med bilen (som mest står och vilar på parkeringen numera); fota lite till Fototriss nya tema, Blått, och åka och småstorhandla samtidigt.
Det var blå himmel och strålande solsken ute när jag började bli klar att dra iväg. Men så fort jag kom ut på parkeringen började solen blekna och mörka moln drog in över Malmö.
Och vi ska inte tala om den isande blåsten som gjorde att de två plusgraderna kändes som tio minus.
Men hade jag nu bestämt mig, så skulle jag inte vika ner mig direkt. Så jag drog mot det blå (?) havet och hamnade på Ön i Limhamn där det blåste huggormar. 
Turligt nog fick jag rätt fina bilder som delvis vägde upp mina umbäranden, bland annat denna på vår fina bro över Öresund.
Vid kallbadhuset på Ribban var det dock ännu tuffare, och när fingrarna började stelna i blåsten (och något liknande en nära döden-upplevelse nalkades) valde jag att åka och handla och sedan ta mig hem till inomhusvärmen.
Mer av resultatet kommer i Fototriss.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Ingrid sa...

Nog är det tur att vi har det varmt och skönt inomhus i alla fall!

Tack för kommentaren hos mig. Här var det verkligen inneväder igår och de där huggormar högg i skinnet så fort man stack näsan utanför dörren.

Ha en fin vårvintervecka!
Kram, Ingrid