Twingly statistik

onsdag 27 mars 2013

Jah Hollis har köpt biljetter till Yohio i Malmö


Ja, ni läste alldeles rätt. Jag har varit uppe tidigt i dag för att försäkra mig om fyra biljetter till Yohios, tvåan i svenska uttagningen till Melodifestivalen, konsert i Malmö i september.
Nu är det inte jag själv som ska gå på konserten i Baltiska hallen, även om jag kunde tänka tänka mig att göra det i studiesyfte. Fast biljettpriset på 380 kronor gjorde att jag avstår det nöjet.
Jag har redan lagt ut ett par tusen kronor på biljetter till Lucinda Williams, Emmylou Harris och Rodney Crowells samt Neil Young & Crazy Horses konserter  de närmaste månaderna, artister som ligger mig närmare om hjärtat.
Men mitt gudbarn, född i Kina, älskar allt vad östasiatisk popkultur heter och dit räknas Yohio med sina framgångar i Japan.
Hon och tre skolkamrater tvekade inte när jag erbjöd mig att skaffa biljetter när de släpptes i dag.
Så nu är det fixat och det är ju bara en gudfars självklara uppgift att sköta sådant.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

BP sa...

När jag läste rubriken tänkte jag väl att nå't var fel;-)
Personligen skulle jag nog gärna kollat killen. Tycker han är lysande! 380 kronor är ju hur billigt som helst... jämfört med vad biljetter kostar i Stockholm.
Stort GRATTIS till resten av din biljetter. Du har makens smak... å min till viss del.
Vi har precis kammat hem två biljeter till Steve Earl ja åsså två finalbiljetter till EM i damfotboll på Friends Arena...

Anni sa...

En till som läste rubriken ... och som säger som BP; 380:- är väl "billigt"!!!

Säger inte ett pip om hur mycket jag lagt ut på mina Springsteenbiljetter.

Anni sa...

Jomen visst har du rätt! Jag kan bli väldigt fundersam över hur biljettpriset sätts, alltför ofta känns det som om man blir skinnad. Kan fundera länge över var min smärtgräns går.

Och det jag inte skrev i förra kommentaren var det självklara; att du tar ditt gudfadersskap med största allvar. Kan tänka mig att flickorna är överlyckliga nu!