Twingly statistik

lördag 27 september 2008

Brunt är det som gäller denna fredag

Vi är faktiskt redan inne på lördagen, så jag kanske är diskvalificerad när det gäller att lägga in en bild på dagens Fredagsfärg som är den kanske lite förtalade bruna färgen. Men jag struntar i allt det där och slänger in mitt bidrag. Och här hittar ni ännu fler bidrag.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

11 kommentarer:

Marie (Kimberley) sa...

Och jag svarar ännu senare (eller tidigare på lördagen)... Gamla hederliga flaskor... tänk att allt kom i sådana flaskor för inte så längesen...miljövänligt !
Ha en bra lördag..

Ninni sa...

Fast hos mig är det fortfarande fredag:-)
Öl??? Eller vilket är innehållet i dessa vackra flaskor. Tyvärr är jag inte en öldrickare så jag känner inte igen några sorter...Flaskor från Danmark eller hur, där finns väl inte burkar eller hur?

Namn: Eva sa...

Jag skall titta in på din blogg mellan varven ... den verkar innehålla intressant läsning!!!! Var plåtade du dessa snygga flaskor??

carina sa...

Härligt med dessa stora flaskor,till jul kan man på torget i Lidöping köpa svagdricka i sådana stora flaskor

annette sa...

Det gör Du rätt i, alltså att strunta i om det är fredag eller lördag, eller hur det nu var med det, för det vore synd om vi skulle missat Dina väldigt fina flaskor!

Ha nu en bra lördag.

mvh //annette

♥ LottaM ♥ sa...

Det där var inga dåliga foton Du visar.
Krabban smakade bättre än den ser ut.
Tack för kommentaren hos mig!
Ha en bra lördag!

Kerstin sa...

Vilken härlig bild och vackra flaskor. Minnena från barndomen väcks. När vi åt middag hos farmor fick vi svagdricka och den köptes i likande flaskor som stod i en träställning.
Tack för kommentaren hos mig.

Jah Hollis sa...

Bilden är tagen på European Beer Festival i Köpenhamn för ett par veckor sedan. Det är danska Svanebryggeriet som visar sitt sortiment för provsmakning.
Danskarna håller sig ännu till sina traditionella flaskor. Men kan man säga "Ska du ha en öl?" när man har ett gäng sådana här att bjuda på hemma? :-)

Ane sa...

Hej nice pic, Är det lördag redan... men... haha.

Trevlig helg i alla fall.

Kerstin J sa...

Tack för din kommentar! Den runda goa krukan är en helt anonym modell. Det är sådan här former jag faller på när jag tittar in på Kupan, RK:s loppis.

Dina "drickaflaskor" är trevliga. Sådana köpte vi med svagdricka när jag växte upp.

Det här fredagstemat "Brunt" har fått mig att tycka att brunt är vackert.

asapasa sa...

Vilka vackra flaskor. Snyggt som tusan hoppas innehållet är lika bra som utsidan