Twingly statistik

onsdag 10 september 2008

Ska man quizza eller kolla VM-kvalet?

Alltid ställs man inför dessa valsituationer. I kväll är det quiz igen, men det lär inte bli mycket till uppslutning från mitt lag eftersom det är VM-kvalfotboll på tv samtidigt och M dessutom befinner sig i Stockholm.
So what can a poor boy do? som dom sjunger Rolling Stones.
Jag är verkligen splittrad i den här frågan. Jag är ingen fotbollsfanatiker, men visst kan det vara kul att se landslaget spela, om dom nu inte spelar lika lamt som mot Albanien senast.
Å andra sidan är ju quizzandet en favoritsysselsättning. Men om ingen av lagkamraterna dyker upp (ja dom som kollar fotbollen dyker väl upp efter att matchen (och quizet) är slut) är det ju heller ingen höjdare.
Lever gör jag i alla fall, i motsats till vad en antal vetenskapsmän tycks ha fruktat. Världen har inte gått under i dag, men i går kväll tog jag för säkerhets skull en öl på Pickwick och tackade några stammisar för tiden som varit.
Man kunde ju inte säkert veta.
Och en öl är sällan fel.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Anonym sa...

Stanna hemma och städa.
CK

Jah Hollis sa...

Tror du jag är helt galen? :-)

Liz1e sa...

banda matchen, gå på quizet och håll för öronen på vägen hem:D

Alla smutsiga detaljer sa...

Borde du inte valt denna låten:http://www.youtube.com/watch?v=0Ag8J2NMYmc
:-)

Jah Hollis sa...

L: Jag har ingen tv att banda ifrån. Och inne på Pickwick hade jag nog fått veta resultatet även om jag hållt för öronen.

ASD: Tio poäng till dig! :-D

Sånger från nedre botten sa...

Hm, det är inte Terry Chimes på trummorna, utan Pete Howard. Med andra ord är det ett av de absolut sista gigen med The Clash. Vad som hände sen vill jag helst glömma.

Jah Hollis sa...

SFNB: Jag bara väntade på den kommentaren från dig. Nej, den där sista inkarnationen av The Clash var väl ett trist slut på historien.