Twingly statistik

torsdag 11 september 2008

Det blev VM-kvalet som drog längsta strået

Efter en snabb koll med övriga i quizlaget i går hoppade jag på VM-kvaltåget och såg matchen Sverige-Ungern i sällskap med O och BV. Och samtidigt som vi satt och våndades över Sveriges tafatta spel i den första halvleken pågick quizet bara ett kvarter därifrån - utan medverkan från Caltex & The Oxymorons som skam att säga ännu inte har tillräckligt många segrar i år för att ha en säker finalplats.
Efter paus i fotbollen fick vi i alla fall se en helt annan match och enda skönhetsfläcken var väl Ungerns hafsiga reduceringsmål på övertid.
Synd också att Zlatan verkar ha det så motigt att han själv verkar väldigt missnöjd med läget.
Skrällen nummer ett i VM-kvalet i går var väl att Danmark på ett närmast otroligt sätt lyckades vända underläge borta mot Portugal och vinna. Men det ville danska laget tydligen inte att tidningarna skulle skriva om, vilket väl bara visar hur barnsligt känsliga för kritik vuxna karlar kan vara ibland.
Ett MFF-mål blev det också i kvalet i går, då Jonathan Johansson satte ett av tre finska mål när Finland spelade oavgjort mot Tyskland, vilket ju får sägas var rätt strongt.
Och i kväll har jag chans att ta igen quizabstinenesen.
För torsdagar är det quiz på Fagans.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Jepp, och jag skällde ut Kim Källström i pausen (visserligen i telefon med en kompis men det gick visst fram). Ibland får man ta i lite för att det ska ta skruv.

slow motion sa...

Hoppas det gick/går bra ikväll. Annars får du och resten av laget ta i litta extra i andra halvlek - om nu tillräckligt många omgångar återstår innan slutspelet.

Ingrid sa...

Och stackars maken fick lyssna på radion - vi har ju inte TV8 - stor skam! Inte på oss naturligtvis, utan att man sänder VM-kvalet på en kanal som bara lite drygt 50% av de svenska hushållen har tillgång till.

Jah Hollis sa...

ASD: Bra jobbat!

SM: Det gick halvbra. Vi får koncentrera oss på Pickwicks quiz nu för att fixa en finalplats.

Ingrid: Ja, jag tycker det är botten att dom sänder VM-kvalet i en sådan kanal. Är det ni gutar som är diskriminerade på detta vis?

hannachrister sa...

Jag var där med min flickvän, men vi måste nog dra ihop ett större lag till nästa gång...vi hade typ 2,5 rätt... :-)

Men det var trevligt!

MVH
Christer

Jah Hollis sa...

Hannachrister: Det är bara att försöka igen. Men så lite som 2,5 poäng har vi väl aldrig haft. :-)