Twingly statistik

onsdag 15 april 2009

Det är bara jobb, jobb och åter jobb


Åh, vilken jobbig vecka det har varit så här långt; och då har jag bara jobbat två dagar.

Men vilka dagar! Långa och besvärliga och fyllda av dataavbrott och liknande lustigheter som man tydligen ska lära sig leva med i dessa tider.
Det är lite som texten i Chuck Berrys klassiker Too Much Monkey Business. Jag vaknade för en liten stund sedan och det här blogginlägget skriver jag på stulen tid känns det som.
Sedan är det bara att duscha, bre sina mackor och klä på sig och gå ner på gatan och vänta på att kollegan U kommer och hämtar mig för gemensam färd Malmö–Ystad.
Sedan jobba, jobba, jooo-obba, åka hem, sova, upp och duscha...
Nä, man skulle kanske satsat på politiken i stället.
Där verkar det inte som om kraven är så stora för att man ska kunna komma upp sig, tjäna fett ett tag och sedan dra sig tillbaka med en bra pension. Några idiotiska förslag ska man väl orka prestera under resan.
Eller kanske skulle man hitta något idiotiskt område att forska i och dra ihop en massa stålar till lite forskande på egen hand. Fast när man ser Virtanen undrar man om det inte ligger något i det de kommit fram till den här gången.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

peterT sa...

Lämnar ett rungande instämmande på ditt inlägg. Bara jobb och slit hela dagarna och sen rusar helgerna förbi i ett rasande tempo. Motivationen till att gå upp på morgnarna är det lite sisådär med.
Man kanske skulle ta till sig ditt förslag och sadla om till politiker.

Det är i alla fall snart helg igen så håll ut!

peterT sa...

Jo, Diddy och Cage har det nog inte så fett. Visst borde vi starta en insamling åt de stackarna :)

Eva Nygren sa...

Jag tror att du skulle kunna bli en bra politiker om du höll fast vid din vana att säga vad du tycker. Kanske är det den förmågan de flesta som blir politiker förlorar först. Eller aldrig har om de bara är klättersugna.

Ankan sa...

Bit ihop Jah, du e strax pensionär.

;D

Jah Hollis sa...

A: Jag börjar nästan se fram emot det.

Ankan sa...

Mor min går strax i pension. Hon har ångest.