Twingly statistik

onsdag 20 maj 2009

Jah Hollis riskerar att få quiza solo i kväll

Onsdag och det är dagen före Kristi himmelsfärdsdag/Metaredagen och de flesta som jobbar den här veckan kan väl fira fredag redan i kväll.
Det är också helt traditionsenligt quizafton på The Pickwick Pub och dit har jag tänkt bege mig om en liten stund.
Men jag vet redan att en i mitt lag är på födelsedagskalas, en är ute och firar en arbetskamrat som fyllt år (tror jag) en en tredje är på Malmös nya fotbollsstadion och ser MFF ta sig an Örebro (det står 0-0 i halvtid, gäsp).
Detta innebär, att om inga andra i den löst sammansatta grupp som utgör vårt lag Caltex & The Oxymorons, överraskande dyker upp så får jag quiza helt solo.
Jag har försökt vid ett tidigare tillfälle, utan större framgång, men jag får sticka dit och reka. Kanske finns det några andra man kan tävla med.
I går testade jag för övrigt för första gången quizet på krogen med det aptitretande namnet Syltan. Vi hamnade på en delad tredjeplats och det var väl inte så illa med tanke på att vi bara var två i laget.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Metaredagen har jag aldrig hört, jag vet ju att det är folknykterhetens dag och där jag kommer ifrån kallas den också första gräsp***ar-dagen :-)

Ankan sa...

Nå, hur gick det i ensamheten?

Jah Hollis sa...

Risken att man ska vara ensam på en pub när det är quiz är liten. Jag hamnade i ett lag med tre vackra damer, gamla bekanta, och trivdes utmärkt. Vi kom tvåa, en halv ynka poäng efter vinnarna som var minst dubbelt så många i laget.

Cliff Hanger sa...

Verkar kul med quiz-tävling! Jag hade gärna varit med om Malmö hade legat lite närmare.

Jah Hollis sa...

CH: Quiz är kul och dopning uppmuntras. Visst är det långt från dina trakter till Malmö, men har du vägarna förbi så...

Jah Hollis sa...

ASD: Ja det är många särintressen som samsas om denna dag. Att de också inkluderar aktiviteter i gräset visste jag inte. Jag googlade och hittade mycket om den dagen, fast en del ville ha det till att det ska vara valborgsmässoafton.