Twingly statistik

torsdag 21 maj 2009

Min oinspiration gör mig en aning oroad

Jag ska avslöja något som de flesta av er inte visste än: Jag har faktiskt lite försemester så här i övergången mellan vår och sommar.
Två långlediga veckor och en semestervecka däremellan ger tre veckors sammanhängande ledighet. Två saker finns inplanerade och inskrivna i almanackan och därtill kommer en hel del lediga dagar utan några planerade aktiviteter.
Hade väl lite löst hoppats att jag skulle orka reda upp i den tilltagande röran här hemma, men jag känner mig så oinspirerad inför att ta tag i detta att jag blir lite orolig. Börjar jag att acceptera kaoset jag lever i som ett normalstadium?
Nå, jag var i alla fall nykter på Folknykterhetens dag, som ju inföll på Kristi himmelsfärdsdagen, (om man då inte räknar timmarna efter midnatt).
Till skillnad från på onsdagskvällen ska jag kanske tillägga.
Då quizade jag nämligen i tre stiliga tjejers lag och med stöd från BV, som anslöt lite senare, och lyckades vara med och kamma hem en andraplats bara en halv futtig poäng efter vinnarna.
Kvällen fortsatte med en sittning på Brogatan och när jag cyklade hemåt i natten kunde man se att det dagades lite bakom Entréhuset vid Värnhemstorget.
Det är på något vis ett gammalt sommartecken för mig: när jag för första gången på året kommer hem efter en kväll på stan och det börjar ljusna ute.
Men jag väntar som sagt på den där inspirationen som också brukar komma med de ljusare tiderna. Inte ens sådana här nyheter lyckas pigga upp mig fastän de brukar göra det.
Och så har det blivit åsktider igen.
Men inte är det väl åskan som slår ner?
Jag har fått lära mig i skolan att det är blixten.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Liz1e sa...

kanske inte ett vin man kostar på sig jätteofta, men jag kan varmt rekommendera det till mörk bitter choklad;)
http://www.philipson-soderberg.se/sortiment/ShowProduct.aspx?id=3091

Jah Hollis sa...

Tack för tipset. Men tänk nu om man lägger ner pengar på en sådan flaska och sedan tycker man förstört smaken med att äta choklad samtidigt?
Kanske bättre att gå ut lite löst med något gott mörkt öl till. Eller en Chocolate stout, så får man allt i ett:
starkadrycker.zombiedestruktion.net/?p=86

Ulrica sa...

Oinspiration och en allmän släng av "orkar-just-ingenting" har sänkt sig över mig och jag letar under varje sten och i varje skrymsle efter inspiration kraft och lust.

Så kan det vara och jag vet att det bara är att uthärda, det går över...