Twingly statistik

lördag 23 maj 2009

Jah Hollis är åter från drömmarnas värld

Visst är det märkligt: bara för en liten stund sedan hände det mig en massa saker som jag nu, när jag är precis nyvaken, inte längre kommer ihåg något av. Jag talar förstås om drömmar och drömmarnas märkliga värld.
För en gångs skull, ja det är i alla fall ovanligt, har jag sovit gott och i det närmaste obrutet i runt sju timmar. Och jag har drömt; aktiviteten tycks ha pågått för fullt precis innan jag vaknade, för det var som att kliva från en värld över i en annan bara på en sekund.
Det som är lite trist är bara det att jag, som skrivet ovan, inte minns ett dugg av vad det var som hände i drömmen. Och nu finns det ingen som helst möjlighet att återskapa den, det skulle jag ha försökt göra direkt när jag vaknade antar jag.
Men det här med drömmar och drömmarnas värld är fascinerande, och jag vet att jag en tid hade återkommande teman i mina drömmar.
Nej nu får jag väl kasta mig in i verkligheten igen, fast det nästan bär emot lite.
Dock verkar det inte ha nänt mycket på nyhetsfronten. Det verkar vara samma diskussion idag, som det var igår.
Jag kan, om någon nu är intresserad, berätta att jag inte tillhör de osäkra när det gäller EU-valet. Jag ska förhandsrösta i veckan eftersom jag inte kommer att vara i Malmö på valdagen.

Jah Hollis

PS. Bilden är tagen i Malmö i går kväll. Det verkade som om det skulle vara ett rejält åskväder på gång, av molnen att döma. Men det bidde inget av det, och jag har inte märkt av något i natt heller. DS.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Får mig att inse att jag inte minns att drömt överhuvudtaget på sistone, undrar varför. För övrigt tillhör inte jag heller de osäkra :-)

Ulrica sa...

Et fönster mot världen, eller kanske drömmens land.

Baronessan sa...

Jag drömmer vansinnigt intensivt vareviga natt. ibland när jag vaknar vet jag knappt vem eller var jag är. Ändå minns jag bara lösryckta saker ur drömmarna. kanske lika bra det.

xmaksid sa...

jag drömmer om sverige!

Anonym sa...

ja, det skulle ju vara xmaskid...

Jah Hollis sa...

Helt klart är att drömmandet är mycket individuellt och att det också kan utebli helt och hållet ibland. Och att de troligen har en viss betydelse för oss. jag har en känsla av att det är något man bearbetar på något vis.

Xmas: Dina drömmar om Sverige får mej att tänka lite på Karl Oskar och Kristina i Utvandrarna. Hoppas allt är OK därborta.