Twingly statistik

onsdag 24 juni 2009

Fega åldringsrånare fick vad de förtjänar

Det finns en sorts kriminella som väl de flesta anser vara av den värsta sorten. Likt fega hyenor söker de upp offer de tror är svaga och lätta att klara av.
Jag talar förstås om åldringsrånare, sådana som specialiserat sig på att stjäla gamla människors sparpengar och egendom. Ett fenomen som tycks blomma upp speciellt sommartid.
Så roligt då att få läsa om en gammal man som inte lät sig luras av ett par av dessa parasiter. Han gav dem i stället vad de förtjänar när de försökte nästla sig in i hans bostad för att plocka för sig av hans egendom.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , ,

2 kommentarer:

Maria Berg sa...

Synd att dom bara fick smaka vatten och inte ett gammal hederligt björkris och städat ut dem ordentligt.

När jag var barn, kände vi en gammal man som fyllde hundra, tills han var 97 bodde han hemma och då ingick vedspis och utedass, där tog sig tjuvar in och låste in honom i skafferiet.
Han hade inget av pengavärde hemma men tänk vad dom ställde till, sedan fick han överfalls alarm kopplat till hemtjänsten och tur var det för bara några veckor senare var ett nytt gäng där och denna gång knuffade de honom så han behövde uppsöka sjukhus - tänk om jag fått fatt i dem....

/MB

Jah Hollis sa...

Ja, det är tragiskt med folk (eller vad man ska kalla dom) som fått en sådan märklig syn på hur man kan behandla våra gamla medmänniskor. Är det så dom vill ha det när dom själva en gång blir gamla? Att bli lovliga offer för dessa gamar och hyenor?