Twingly statistik

måndag 14 februari 2011

Ja, så bär det tillbaka till verkligheten igenMin lediga vecka är över, besöket uppe i Oskarshamn och firandet av min 60-årsdag är över.
Jag är med andra ord tillbaka i verkligheten igen och i morgon, måndag (Alla hjärtans dag) är det tid att vara tillbaka på jobbet igen.
Det är ju bara att inse att allt roligt verkar ha ett slut och att man får vara glad för de där uppåtstunderna som gör det enklare att ta sig igenom nedåtstunderna.
Höjdpunkten under denna vecka var förstås när jag i fredags firade min 60-årsdag på min stampub Pickwick här i Malmö.
Så många vänner kom dit och så många som inte kunde komma hörde av sig under kvällen via "telegram" (hälsningar via Facebook) och de hade skramlat till presenter som var mer än vad jag skulle vågat drömma om.
Jag var på plats på Pickwick från halv fem på eftermiddagen till långt efter midnatt och jag ska inte sticka under stol med att både barpersonal och vänner var flitiga med att bjuda födelsedagsbarnet på såväl öl som whisky.
Så jag var väl något rund under fötterna när jag och alla presenterna packades in i en taxi för hemfärd.
Det är väl en ungefärlig sammanfattning av kvällen, men jag kanske lär återkomma till den här på bloggen.
Rolling Stones Happy här ovan sammanfattar känslan rätt väl.
Den är från videon Ladies And Gentlemen, The Rolling Stones! dvd-konserten som är en av många fina gåvor jag fick i fredags.

Den bästa gåvan var ju alla bevis på att jag har en massa goda vänner här i livet.

Jah Hollis

Uppdaterat 14 februari: Jag kan inte låta bli att påpeka att Egyptens hatade president Hosni Mubarak äntligen beslutade sig att avgå just på min födelsedag. Undrar om det kan ha något samband?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anni sa...

Stort grattis i efterskott - undrar just vart åren tar vägen? Får man tillbaka dem liksom kvarskatten så småningom?