Twingly statistik

fredag 26 juli 2013

Grattis Sir Michael Jagger – 70 år i dag!1964, när jag fyllt 13 år, köpte jag min första skiva med The Rolling Stones – en singel med en cover på Buddy Hollys Not Fade Away som A-sida och ”Little By Little”, som Mick Jagger och Keith Richards i Stones under pseudonym skrivit tillsammans med Phil Spector, som B-sida.
Not Fade Away” är 1 minut och 48 sekunder lång (notera det ni gamla punkare) och var då ett av de mest fantastiska musikstycken jag hört i mitt unga liv.
Detta var också inledningen på en musikalisk kärlekssaga, med flera skivor (den första LP jag ägde var Rolling Stones första LP), konserter, böcker och tidningsartiklar.
Rolling Stones har alltid hängt med mig, och gör det än trots att suget efter deras konserter och skivor för mig nu inte är lika stort.
Men Stones betyder fortfarande så mycket för mig att jag bara måste gratulera Mick Jagger (numera adlad som Sir Mick) när han i dag, den 26 juli 2013, fyller 70, ja sjuttio, år och passa på att tacka för allt kul vi haft tillsammans.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

XMasKid sa...

It's only Rock'n'Roll, but I like it.
Happy Birthday, Mr. Jagger!