Twingly statistik

måndag 22 juli 2013

Veckans fönster 234, 19 juli 2013: Tatuerat


Den här fantastiska sommarvärmen som råder, i alla fall här i Skåne sedan nära en vecka, gör mig inte speciellt aktiv. Snarare tvärtom.
Veckans fönstertema hos Susanne, Tatuerat, hade jag kunnat fixa på fem minuter i fredags eftersom en tatuerare håller till precis vid ”min” busshållplats på Lundavägen i Malmö.
Lite vagt funderade jag över ett annat alternativ, men när jag söndag kväll skulle ta bussen inåt stan, så blev det ändå plan A. Tatueraren med det lite dubiösa namnet.
Fler tatuerade fönster hittar ni här.

Jah Hollis

PS. Är det någon av er som medverkar här som har tatuerat sig? Jag var nära att göra det när det började bli en folkrörelse på 90-talet, men det blev inte av. DS.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Ingrid sa...

Någon tatuering har jag inte, men vi har faktiskt en tatuerarstudio här i Klintehamn. Det trodde du inte!

Det kanske beror på att vi har ett Hasselakollektiv också??

Kram, Ingrid

Violen sa...

Egen tatuering, har inte ens tänkt tanken! Men visst, en och annan tatuering kan vara snygg.

Så många vackra hus du det finns i Malmö! Jättefina bilder! Kul att se!

Anita - Malta sa...

Ingen tatuering hos mig heller ;-) Plan ett blev ju riktigt bra. Ett extra plus för den fina speglingen i fönstret !! Ha en skön fortsatt sommar i värmen :-)

Pumita sa...

Den "fellan" skulle jag inte vilja ha, den med tatuering på. Fönsterbidraget är förstås perfekt så varför krångla till det med Plan B.

Nej, ingen tatuering på mig heller. Luffarprickar hade jag när jag var i tonåren men de var helt naturliga... fräknar som försvann senare.

Anonym sa...

En ganska intetsägande studio, ganska dov i färgerna jämfört med hur de brukar vara. Jag föredrar dock helsvarta tatueringar jämfört med färg, så kanske studio(rna?) borde vara mer dova i färgen :0)

Linnéa sa...

Hej där!
Det blev ju ett häftig Malmöitiskt fönster just som Susanne önskade, tatuerat fönster, vad det nu kan vara egentligen. Mitt är också väldigt lokalt.

Sent ute men ändå!