Twingly statistik

onsdag 21 oktober 2009

Bara jobb och inget kul gör Jah Hollis...


Just det. Det är onsdag och jag är ledig från jobbet.

Det betyder att det blir quiz på Pickwick för min del i kväll, och om jag fattat saker och ting rätt blir jag inte ensam i laget, även om en av stöttepelarna är sjuk.
Jag hade egentligen tänkt skriva ett mycket seriöst inlägg här om den ekonomiska krisen vi befinner oss i och hur den tränger sig på allt mer även om en och annan vill ge sken av att det ljusnar igen.
Själv tror jag att det lär dröja innan vi tagit oss igenom den här tillbakagången och många obehagliga överraskningar väntar oss än.
Men nu ska jag inte tänka på det.
Bara jobb och inget kul gör nämligen Jah Hollis till en trist kille, för att travestera Jack Torrance i The Shining.
Cheers!

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , ,

6 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Jag vågade inte titta på youtubeklippet. Jag var rädd att Jack Nicholson skulle hoppa fram. Är det från The Shining? Quiz låter trevligt. Ibland är jag avundsjuk på er som bor i stan som har allt på gång- eller cykelavstånd.

Alla smutsiga detaljer sa...

Jag tror inte heller det ljusnar på ett tag. Framför allt tror jag att skadeverkningarna både av krisen och av den värdelösa politiken som förs kommer att ta tid att reparera...

xmaskid sa...

Jah Hollis skrev: "Själv tror jag att det lär dröja innan vi tagit oss igenom den här tillbakagången och många obehagliga överraskningar väntar oss än."

Jag befarar att du har rätt, Hollis. Här i USA görs det smått desparata försök i media, att övertyga folket att "det har vänt." Men, det är inte svårt att se, att det lär dröja.

Erik sa...

Ha, ha! Gillar din koppling till "The Shining". Visst kan det kännas precis så ibland. ;-) Hoppas quizen gick bra. En öl är alltid en öl...

sinneskatten sa...

Och vad värre är tycker jag är att vi börjar mer och mer göra skillnad på människor.
Det vill till att duga i dagens samhälle!
Vi borde gå framåt inte bakåt...

Jah Hollis sa...

E: Visst är det från den lysande The Shining. Jack Nicholson dyker upp ett par sekunder innan klippet är slut, men han kommer mera smygande än hoppande. :-)

Quizet gick dessvärre inget vidare den här gången, men det var trevligt på Pickwick i alla fall.