Twingly statistik

söndag 4 oktober 2009

Veckans fönster 2 oktober: Mitt eget

Usch!
Min blogg hålller på att förfalla på samma sätt som mitt hem håller på att förfalla.

Jag vet inte vad det beror på, men jag tror att mitt jobb håller på att suga orken och musten ur mig. Jag hinner inte med att hålla ordning och reda vare sig på livet eller bloggen och jag vet inte om det är tillfälligt, eller om det håller på att bli ett permanent stadium.
Med tanke på läget här hemma är veckans fönstertema, Mitt eget, inget favorittema för min del. Men ska ska visa en glimt av världen genom mitt köksfönster.
Det är oftast genom det jag möter livet där utanför efter att jag har sovit.
Och just denna dag, lördagen den 3 oktober, var det väl inte någon inspirerande upplevelse.
Hur andra väljer att visa sina egna fönster kan ni se på Susannes fotoblogg.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Susanne sa...

Det var en rolig bild av något som egentligen inte är så roligt: persienner. De ser alltid likadana ut, men genom lutningen på fotot har du fått dem att se annorlunda ut.

Låt inte jobbet stressa dig för mycket. Det straffar sig alltid - det vet jag.

Anna sa...

Mmmm du behöver lite inspiration..kan jag tro..hoppas du hittar den..dra upp persiennen så ljuset kommer in..:)

Della sa...

Grå dag, tydligen. I sig inte så inspirerande. Men du har tagit bilden på annorlunda sätt, vilket gör den kul att titta på.

Kadermo sa...

Håller med dig, det är så svårt att orka med allt, hinna med allt. Vad är det som suger ut oss ? Bruset omkring oss från datorer, fläktar, kylsystem osv. Allt infraljud vi inte hör, men kroppen.

bildgatan sa...

Jag tyckte om din fönsterbild och det har varit många fönstergluttare den här veckan. Ditt foto ler jag lite mer åt eftersom det verkligen känns som den nyfikna tanten som ser och vet allt.

När du börjar känna dig så där bör du sätta stopp innan det är försent. Att stressa så länge det känns bra och du har koll gör det nog inte något men när stressen är negativ är den livsfarlig. Sköt om dig.

/Avsändare Margareta

Eva Nygren sa...

Där ser du, hemmet speglar både vem vi är och hur vi har det. Och det är väl fint att ha en sådan termometer. Jag tycker att bloggandet går lite i vågor. Det är fint också, tycker jag, att läsa om ditt strävande med skrivandet, livet, att hålla igång, inte helt fälla ner persiennerna etc. Så fortsätt, inspirationen kommer säkert tillbaka.

Nukke sa...

Oj då ! Jobbet får inte ta alla grafter av människa !!!! Min lösning var att jag minskade arbetstiden. Jag hararbetat redan några år bara 75% arbetstid o nu orkar jagmera o har tid att göra något annat o vila. Jag är söterska. Men bilden är bra : livet är trist nu o då o tungt emellan :(
(men telefonlinjen fungerar nu, jeee-eeee !

Kvasthilda sa...

Jadu, det där med bloggande o inspiration (blev mycket sån't den här veckan!) kommer verkligen o går i vågor. Ibland flyter det på o man har massor att visa upp eller skriva om, vid andra tillfällen tar det stopp o man hittar inte en smula intressant att skriva om.
Här är det svårare med fototillfällena o just nu fullkomligen vräker snön ner utanför mitt fönster.
Jag gillar de här fönsterutmaningarna. Kul!