Twingly statistik

lördag 31 oktober 2009

Jah Hollis håller på att få en ny granne


Jag är inte bosatt i någon av Malmös mer fashionabla delar, snarare är det väl rätt så underklassigt.
Men problem och stundtals missnöje har inte fått mig att flytta, jag stannade till och med när fejden med grannarna tvärs över gatan var som värst.
Många andra har däremot genom åren lämnat huset och föreningen jag har del i, antingen för att de gett efter för problemen, eller kanske tyckt att det är för dyrt.
Eller faktiskt, en och annan, för att de själva misskött sig.
Senast i dag flyttade grannen (med ett visst buller och bång) som bott ett tag vägg i vägg med mig härifrån.
Och nu är det visst någon som är på väg att flytta in i lägenheten ovanför mig, den som stått tom i säkert ett år efter att en rätt störig ung man som bodde där tvingades flytta ut.
Den nye ovanför tycks ha dragit igång ett renoveringsprojekt där flitigt användande av elektrisk slipmaskin ingår. När klockan närmade sig sju (denna helgdagsafton) och slipandet fortsatte (efter flera timmar) var jag på väg upp för att be den nye lägga av.
Jag vet att det inte hade varit någon bra start på mitt förhållande till en ny granne, men inte ska man väl behöva påminna om det olämpliga i att dra på för fullt med slipmaskinen en lördagskväll.
Grannen insåg det visst och stängde av innan jag hann ringa på.
Till min fasa såg jag också att det låg ett spår av slipdamm och annat boss ut från lägenheten ovanför och långt ner i trappan.
Ingen bra början om man så säger.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer: