Twingly statistik

måndag 26 juli 2010

Lika bra att klara av inlägg nr 2000

Måndag kväll i slutet av juli 2010 och jag sitter och drar mig lite för att skriva det här blogginlägget.
Det blir nämligen inlägg nummer 2000 sedan jag började blogga hösten 2006.
Jag kan genast säga nu, att om man orkar räkna igenom hela listan över alla mina blogginlägg, den som finns i spalten till höger här någonstans, så kommer det att fattas några få inlägg för att det faktiskt ska bli 2000 (inklusive detta då).
Men som synes på bilden till detta inlägg, från det som kallas instrumentpanelen till min blogg, så ska det bli 2000 när jag publicerar detta (skillnaden beror på att jag någon gång haft anledning att radera inlägg som, av misstag från min sida, lagts ut).
Nåväl, det känns ju som om man skulle ta upp något av betydelse vid ett sådant här tillfälle, något som de stora bloggelefanterna diskuterar.
Fast är det något jag lärt mig medan jag skrivit mina 2000 inlägg, så är det nog att det finns gott om tomma tunnor i bloggosfären (om nu någon fortfarande begriper ett så mossigt uttryck); de där som alltid vet bäst och som aldrig skulle få för sig att lyssna på någon annan.

Människor som aldrig kan visa den minsta tvekan i all sin övertygelse gör mig misstänksam.
Ja, ja det finns alla sorter, men de trevliga bekantskaperna jag gjort via bloggandet är trots allt i majoritet. I en klar majoritet, och jag tror ni känner på er vilka ni är.
Så jag nöjer mig med att konstatera att nu är jubileet avklarat och jag drar iväg mot nästa hållpunkt.
Jag tar sikte på 2500.
Ha det alla ni som tittar in då och då!


Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

7 kommentarer:

BP sa...

Stort, stort GRATTIS till det 2000:e inlägget. Du har ju verkligen hållt ut riktigt riktigt länge. Det är en styrka, verkligen, då de flesta bloggare går och lägger sig efter drygt ett år. Snyggt jobbat.
Å du, din triss från gårdagen (speciellt ettan) var helt suverän. Saknar också det "riktiga" triss. Det är ju lite bloggtorkartider nu, så jag är fräck och hoppar på några andra "utmaningar". Måste ju se till att jag fyller 1000 inlägg snart;-).

PS. Det var faktiskt japaner som jag plåtade, men du har helt rätt, hur kan alla vara antar detta?. DS

Pumita sa...

Hurra, hurraa, hurraaa! Keep up the good work som man brukar säga i bloggvärlden.

Här ligger man efter, ser jag. 1145 har jag lyckats knåpa ihop sedan maj 2005.

ormbunke sa...

Grattis! Det är alltid kul att läsa dina inlägg som kan handla om många saker här i livet. Jag är tyvärr ingen textbloggare .Men hoppas mina bilder förnöjer någon. Ha de gott till dina 2500. Anita

Alla smutsiga detaljer sa...

Väldigt imponerande, själv är jag idag uppe i 803 - det tyckte jag var många :-)

Bengavoice sa...

Grattis till jubileet. Jag ligger bara 1763 bakom. Hoppas du känner flåset i nacken.

Erik "Semlan" sa...

Missade detta. Men bättre sent än aldrig, Grattis!

Jah Hollis sa...

Tack alla! Har en känsla av att det är uthålligheten som är bästa tillgången om man ska blogga. Och trevliga läsare förstås. :-)