Twingly statistik

söndag 11 juli 2010

Veckans fönster 92: Somrigt

Jobbet satte effektivt p för att jag skulle kunna fota eller lägga in ett bidrag till veckans fönster, Somrigt, i fredags.
Men lördag eftermiddag gav jag mig ut i hettan för att försöka jaga upp ett somrigt fönster.
Cykelturen gjorde mig både grymt svettig och mer eller mindre svimfärdig, men jag fick ett fönster till slut.
Eller det är väl snarast en balkongdörr belägen vid Värnhemstorget i Malmö. Den där lilla balkongen har ofta fascinerat mig där den ligger mitt i trafikbuller och avgaser och där solen nu ligger på som en svetslåga.
Men visst är det något somrigt med den?
Fler bidrag finns här.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Pumita sa...

Hih, kul med en cykelbild till! En fin liten oas där ovanför... fast jag undrar, som du, hur skönt det är att sitta där i avgaserna.

Malin sa...

Oj då...akta dig i värmen - inte ska man ta ut sig så man blir svimfärdig! Man kan känna sommarhettan i stan i din bild!

Misswhatsit sa...

Visst ser det somrigt ut på din bild. Hoppas dock att lägenhetsinnehavaren äger en av cyklarna och kan ta sig ut lite i det fria.:)

Pysselfarmor sa...

....där solen nu ligger på som en svetslåga.
:-)

Susanne sa...

Och för mig var det vänner som satte stopp för kommentarer till alla fönsterbidrag. :) Så inte förrän idag efter ytterligare en kväll i trevligt sällskap tar jag mig tid att klicka runt bland somriga fönster. Var precis hos Pumita och tittade på somriga cyklar och nu blir det hos dig. Jo, cyklar hör sommaren till, det tycker jag allt.

Lördags eftermiddag befann jag mig faktiskt i Malmö, men jag tror inte jag såg dig på din cykel. ;)

Och visst är balkongen där lite annorlunda och udda. Och somrig.

Ninni sa...

För mig var det 400 mil genom ett svettigt Europa som gjorde att kommentaren kom en hel vecka för sent. Men bättre sent än aldrig, eller hur?
Visst är det ett somrigt fönster/balkongdörr...men just nu skulle jag inte alls vilja sitta där i solen. Visst blir man lite trött på värmen? Det är nästan så att jag skulle gilla ett litet regnväder nu :)
Ha en skön lördagkväll!