Twingly statistik

onsdag 21 juli 2010

Bert borde passa sig för somliga beundrareSommar i radio och sommartorka i den svenska nyhetsvärlden.

Då behövs det inte så mycket för att få rubriker och dra igång en debatt som väcker krafter mörkare än Mordors.
På tisdagen var det den gamle (gamle och gamle, han är 43 år nu) Andres Lokko som var värd för Sommar i P1. Han berättar om hur han, med sin blivande fru, sedan några år bor och jobbar i London och därmed blivit utlandssvensk med allt vad det innebär.
Programmet har bra underhållningsfaktor och han spelar bra musik, långt borta från det skval alltför många Sommarvärdar håller sig till (bland annat spelar han låten här ovan).
Så avslutar Lokko med att säga att det var Bert Karlsson som var den största anledningen till att han flyttade till London. Detta eftersom BK och hans gamla parti Ny Demokrati gjort främlingsfientligheten rumsren i Sverige och banade väg för Sverigedemokraterna.
Och därtill har BK, trots detta förflutna, kunnat fortsätta som någon slags mysfarbroraktig programledare i diverse tv-produktioner.
Här nappade Aftonbladet direkt och ringde upp både Lokko och BK och så hade man sin nyhet.
Detta väckte också diverse mörkerkrafter på yttersta högerkanten som, med sin vanliga retorik på grottmannanivå, tog Bert Karlsson i försvar och idiotförklarade Lokko och alla andra som inte tycker som de själva gör (märkligt att man i partier med ord som demokrati och demokrater i namnet inte kan ta en debatt utan att vara hotfulla mot och idiotförklara dem man har andra åsikter än).
Jag tycker Bert K ska ta en titt på blogginläggen med vidhängande kommentarer från ett antal av dem som försvarar honom nu.
Jag vill själv inte länka direkt till dessa bloggar, men med rätt sökord kan man ju hitta dem
här.
Den som tycker och tror att Bert Karlsson är en stor politisk tänkare bör ta en titt på videon i detta inlägg.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Jepp, och skrev man som jag till Lokkos "försvar" så fick man i alla fall många besök på bloggen.

Jah Hollis sa...

Vissa ämnen genererar väldigt mycket besök, men sällan det antal kommentarer som borde följa på det.

Mys-Lisa sa...

Vilket svammel av Jan AlkoHollisten.

Jah Hollis sa...

Mys-Lisa: Jag är imponerad av din argumentationsteknik. Du tillhör säkert genierna i de kretsar du rör dig i. För övrigt heter det alkoholist, inte alkohollist. Och så var det Jah, inte Jan. Det var underkänt både i läsning och skrivning för dig.