Twingly statistik

måndag 29 mars 2010

Bilderna i jobbmobilen är räddade

Jag ska vilken dag som helst få en ny jobbmobil, en Iphone.
Därmed måste jag lämna tillbaka den gamla Ericssonen jag haft några år nu och då ställdes jag inför problemet att jag har bilder i den som jag gärna ville behålla.
Jag har tidigare gjort ett par tafatta försök att tanka ner dom i min dator, men eftersom det bara verkade fungera med en PC (jag har ju en Mac) har jag inte lyckats få loss de där bilderna.
Men i dag besökte jag en god vän som har en gammal PC som reserv vid sidan av sin Mac och med gemensamma krafter och ett USB-minne lyckades vi få ur bilderna ur kameran och jag tog hem dem i USB-minnet.
Bland dem var den här två och ett halvt år gamla bilden på Johnny Winter, tagen utan blixt senaste gången han var på KB här i Malmö.
Kvaliteten är ju långt ifrån den som jag kan få med min lilla kompaktkamera, men bilder jag tagit i fullt dagsljus med mobilen blir faktiskt acceptabla.
Med Iphonen lär det bli möjligt att ta ännu bättre bilder och därtill busenkelt att tanka ner dom i Imacen.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Kvasthilda sa...

Det var ju en läcker bild. Mobilkameror är inte alltid världens roligaste att ha att göra med.
Bra att ni fick ut bilderna! Vår trasiga laptop har gett mig huvudbry ett tag, tills gubben bestämde sig att lämna in den för lagning. Dyr historia men nu får vi i alla fall tag i allt som ligger på den! Bara det kan vara värt pengarna för lagningen.

Lycka till med iPhonen! Kul med nåt nytt :-)