Twingly statistik

fredag 24 december 2010

Fadern, sonen och den helige Rudolph

Ja, så är det då julaftonens eftermiddag och jag antar att de rättrogna samlas kring Kalle Anka och hans vänner just nu.
Själv ska jag fira julaftonen på en helgöppen krog här i stan, med julbord ett ölsortiment längre än en tioårings önskelista till jul och inte minst: i sällskap med riktigt goda vänner som heller inte har familj att fira med på nära håll.
Så njut av julens svängiga budskap från Fadern=Chucken, Sonen=Keef och den helige Rudolph (The Red Nosed Reindeer).
God jul alla vänner (ni vet vilka ni är) och ni andra med!

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

BP sa...

Kolla på Kalle????? Skämtar du? Maken sitter till höger framför sin dator, jag bredvid framför min. Satt på din Rudolph nr 2, som enligt maken är hans favorit bland alla julsånger.
Min är den här (är lite svag för the Pogues): http://www.dailymotion.com/video/x1nxmt_the-pogues-a-fairytale-of-new-york_music

Ha en bra och roligt kväll Jah:-)

BP sa...

Rätt länk här, blandade ihop dom i förra kommentaren:
http://www.youtube.com/watch?v=NrAwK9juhhY

XMasKid sa...

God Jul, Hollis. And A Happy New Year!

Jah Hollis sa...

BP: Visst, Pogues Fairytale of New York har ju spelat sig in bland julklassikerna. Undrar bara hur många som, när de hör den i varuhuset när de julhandlar, faktisk uppfattar vad texten handlar om (You scumbag, You maggot, You cheap lousy faggot ...).
Kudos till maken som har denna obskyra Keith Richardsinspelning som favorit. Och God fortsättning.

XMas: God jul (i efterskott) och God fortsättning till dig och Karen. Jag skulle svarat på ditt mail innan julen tänkte jag, men tiden går snabbt när man är ledig. Jag återkommer.