Twingly statistik

söndag 5 december 2010

Kungen på scenen när Citytunneln invigdesSå har den då officiellt öppnats, Citytunneln som för tågtrafiken under Malmö stad och som lär bli ett lyft för kollektivtrafiken i vår region.
Det var stor fest utomhus i decemberkylan med en radda lokala artister på scenen tillsammans med kungen som skötte själva invigandet.
Där kunde han ju annars lätt ha klämt sig in mellan Wiehe och Timbuktu och dragit Hasse & Tages gamla slagdänga här ovan. Det skulle ha varit kvällens höjdare kan jag tänka mig.
Själv var jag inte på plats eftersom jag inte var på humör för att stå i råkylan och trängas med en massa folk. Och Wilmer X, som återförenades på scenen senare på kvällen har jag redan sett otaliga gånger.
Däremot hoppas jag nu kunna komma med på en av de turer allmänheten denna vecka har möjlighet att göra med tåg i Citytunneln innan den öppnas för ordinarie trafik om en vecka.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Det är kul med Citytunnelen!! Måtte de kalla den så, omsider. Jag menar Triangelen är vi överens om redan. Det blir ju någon sorst språkligt prejudikat.

Jah Hollis sa...

Känner jag malmöiterna rätt blir det bara Tunnelen. Icke att förväxla med nattklubben med samma namn.

Bengavoice sa...

Du känner dem säkert rätt, Hollis. Förresten blir Tunnelen på Triangelen nattklubb för en natt i morgon. Man måste nästan dit.
Och så har du ju en skarp tur i Tunnelen i vänten, på väg till Köpenhamn och Jim Jones Revue på måndag.

Jah Hollis sa...

Heliga Sankta Lucia! Det ser jag verkligen fram emot. Kan åka dit som nybliven Quiz champion också om det vill sig.