Twingly statistik

måndag 28 maj 2007

Så har man dragit en nitlott igen

En olycka kommer sällan ensam må vara ett slitet talesätt, men som ofta med sådana ligger det något i det. Jag har tidigare ondgjort mig över saker som inte fungerar som det är sagt att de ska.
Nu sitter jag här med en icke fungerande skrivare, vilket har satt p för en del saker jag skulle gjort och det innebär att jag får skicka över saker till jobbet och ta hand om dem där (givetvis när det ordinarie jobbet är avklarat :-).
Och i dag var jag på postens utlämningsställe, med det något udda namnet Folkets livs (nej, affären drivs inte av något socialistiskt kollektiv), för att hämta ett paket från en av våra mest kända internetförsäljare av skivor och filmer.
Glatt bar jag hem det (trots att söndagsångesten redan satt klorna i mig) och öppnade paketet. När jag vek ut innehållet i boxen med tredje säsongen av Sopranos (till reapris) anade jag direkt oråd; en av dvd-skivorna var helt blank medan de övriga hade tryck med titel och så vidare.
Det visade sig att denna blanka skiva inte ens innehöll så mycket som signaturen till Sopranos. Och nu måste man hålla på och rådda med firman som sålt detta måndagsexemplar för att få det man betalat för.
Stön! Trött är bara mitt förnamn när sådant händer, och varför skulle denna skiva ligga just i min box?
Söndagsångesten minskade inte av detta, kan jag försäkra.

Jah Hollis

2 kommentarer:

Ankan sa...

En gång för länge sedan...
...beställde jag fyra skivor från CDON.com. Två kom. De var trasiga. Två kom inte överhuvudtaget. No more.

Jah Hollis sa...

Det finns tydligen alltid något som råkat värre ut.
Detta är Ginza, och de har faktiskt redan svarat på min reklamation och ska skicka en ny skiva 1.
Får se om det är något på den.