Twingly statistik

onsdag 10 december 2008

Dylan sålde slut i Jönköping direkt


Jag vet inte säkert, men jag tror inte Bob Dylan någonsin tidigare har stått på en scen i Jönköping. Men när han kommer till Sverige i mars nästa år ska han det, och det uppskattades tydligen i Jönköping med omnejd.
Biljetterna till Dylans konsert i Kinnarps arena, före detta Rosenlundshallen och hemmaarena för HV71, den 27 mars sålde slut samma dag som de släpptes.
Och nu verkar det som om även Malmökonserten den 28 mars kommer att bli en publiksuccé. Det är inte slutsålt än, men nu verkar det som om man får krypa allt längre bakåt i arenan om man vill se Dylan den här gången.
Jag kände det på mig på något vis, att det här suget skulle uppstå nu.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Den 26 och 27 juni 1992 uppträdde ikonen på vår stadsfest här i Luleå. Massor av folk. Dylan fascinerad över att ha solen istället för spotlights i ansiktet trots att första spelningen började vid 23-tiden på kvällen. Det var magiskt. Och gratis, om man hade pass till Sjöslaget, som festen kallades.

Platsen där spelningen gjordes har nu blivit bebyggd av en av landets vackraste byggnader sedan några år. Kulturens Hus.

Klarabella sa...

Ibland lyssnar pappa på Bob Dylan, och jag tänkte att jag skulle lyssna på honom nån dag. Och den dagen blev idag, faktiskt precis innan jag gick in på din blogg. Så det var lite läskigt (sammanträffligt) att låten jag precis playat var den jag såg på din blogg precis när jag kommit hit. Liksom för en gångs skull lyssnar jag på Bob Dylan och så vill de att jag ska lyssna en gång till..

Jah Hollis sa...

B: Jag kan tänka mig att den gode Bob uppskattade det exotiska naturfenomen som våra ljusa sommarnätter är. Och jag kan tänka mig att det var en magisk natt.

K: Jag har en överenskommelse med Bob Dylan för att lura in unga musiklyssnare att lyssna på hans musik. :-)
Nej, men det var ett lite märkligt sammanträffande.
Jag var för övrigt lite yngre än du är i dag när jag började lyssna på Bob Dylan. Och jag lyssnar på honom än (fast även på en del annant emellanåt).

Klarabella sa...

Ja, det kan ju bli lite drygt att bara lyssna på en o samma artist hela tiden :)

Anonym sa...

Ja vi i Jönköping kan behöva litet annat än Frälsningsarmén och dylikt! *s*

Skämt åsido, jag hade gärna haft en biljett i min hand, tyvärr så är inte läget så...