Twingly statistik

måndag 27 juli 2009

Är det dags för MFF att göra rycket nu?

Jag hade, på grund av min trista semesterförkylning, inte möjlighet att hänga med kamrat BV ut på lokal i kväll och kolla MFF:s bortamöte mot Halmstad i Allsvenskan.
Hade jag varit kurant hade jag väl kunnat tänka mig att haka på, men med en viss skepsis efter att ha sett samma två lag spela oavgjort och mållöst på Malmö nya stadion för en tid sedan.
Det blev till att kolla lite håglöst på text-tv i stället, och efter 0-0 i halvtidspausen kändes det som om det skulle kunna bli en repris av Malmömatchen.
Men så var det som om den berömda ketchupeffekten slog till på slutet och MFF spöade Halmstad med hela 3-0.
Jag vågar ju inte ta ut något i förskott, men ska man kunna hoppas att den lite trista trenden ska vända för MFF nu? Kanske är det dags att göra rycket mot toppen?
För de som söker sig till Söderstadion när det är hemmamatch där ser det väl inte lika kul ut.
Efter måndagskvällens "bottenmöte" (som DN så lyriskt beskriver det) är det frågan om ens besvärjelser hjälper.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Bengavoice sa...

Värt att notera: Målkrampen behöll sitt grepp i 70 minuter och släppte först efter en målvaktstavla. Och när någon får till det i MFF så är det ungdomarna som gör det. Hamad är 18 och Mehmeti 19.

Anonym sa...

En mycket viktig seger. Strecken nedåt har varit skrämmande nära och med lag under som Hmmarby och Djurgården lever MFF farligt nära.
Segern igår ger lite andrum. Men när i helvete skall MFF åter starta en säsong bra och kämpa i toppen. Under de 40 år jag följt MFFs "öden" är det nog så att man bytt plats med Elfsborg.

Alla smutsiga detaljer sa...

En poäng är bättre än ingen poäng som Rami så vist sade...

Jah Hollis sa...

A: Jag kunde inte sagt det bättre själv.

ASD: Det instämmer nog ÖIS i.