Twingly statistik

fredag 31 juli 2009

Facit: En vinst och en oavgjord


Det blir tätt mellan quizen nu när jag har semester. I onsdags var det dags igen och den här gången med lite mer av den vanligast förekommande besättningen i vårt lag.
Kanske inte så där väldigt mycket folk, men värsta konkurrenterna, Spitfire Psychopaths, var i alla fall där, också med ett starkt lag.
Svårt var det dessutom, quizet som quizmaster Bryan (tydligen under viss tidsnöd) hade satt samman.
Döm om vår förvåning när vi, som redan på förhand räknade oss som icke-vinnare, utropades som segrare med klara en poäng.
Välbehövligt, med tanke på den kommande finalen, och naturligtvis väldigt roligt.
Själv är jag väl mest nöjd med min insats som Bowieknower (det var faktiskt en kille i Malmö som hade den titeln i telefonkatalogen - minns ni telefonkatalogen? - en gång i tiden): jag visste ju att den kände konstnären respektive sångaren som nämns i låttitlar på Hunky Dory är Andy Warhol respektive Bob Dylan.
Dagen efter, torsdag, gjorde förkylningen en inbrytning igen och jag fick tacka nej såväl till musikquiz på Casino Cosmopol som allsvensk match mellan MFF och AIK på nya stadion.
I den senare återföll visst MFF i gamla synder och kunde inte rida vidare på senaste vinsten mot Halmstad. Det blev oavgjort och mållöst igen.
En liten besvikelse, ja.

Jah Hollis

PS. Klarar ni denna quizfrågan (det gjorde jag :-): What have pope John Paul II, Julio Iglesias, Vladimir Nabokov, Albert Camus and Arthur Conan Doyle all saved? DS.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Bengavoice sa...

Jag kan rapportera att Malmö FF:s spel på Stadion absolut inte var någon besvikelse. Men med tanke på spelkvaliteten var resultatet en stor sådan.

PS. Ja.

Jah Hollis sa...

Just det.

Alla smutsiga detaljer sa...

Men det är ju jag som är Bowiekännaren och jag bor inte ens i Malmö.

Bengavoice sa...

Alla känner Bowie men ingen känner alla.