Twingly statistik

måndag 31 augusti 2009

Sommarens sista timme närmar sig

Ja, så var vi framme vid den sista sommardagen i år, sommarens sista timme närmar sig och efter midnatt är det höst igen.
Det ser ut att vara en fin dag ute och jag hade kunna tänka mig bättre saker att göra än att starta bilen och dra till jobbet efter ledigheten.
Jag hann i alla fall med att käka ett lass kräftor under denna ledighet och konstatera att det inte var helt fel att koka egen lag till de inköpta djupfrysta djuren.
Hösten kan bli tuff på många vis, till exempel om man ligger risigt till i fotbollsallsvenskan. Hammarby ligger just nu på kvalplats efter senaste förlusten, mot Kalmar i helgen.
Då fick tränaren raskt sparken, och nu får Bajenfansen hoppas att den gamla beprövade medicinen ska hjälpa.
Även för MFF:s fans kan hösten bli en ovälkommen rysare. Bara att hoppas på ett smärre under i derbyt mot Helsingborg i kväll som en fingervisning om att det inte behöver bli så.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Hörde just på Rapport att det bråkats i Malmö som numera tycks vara den bråkigaste men också mest kreativa staden i landet. Det hänger nog inte alls ihop.

Jah Hollis sa...

Ack ja. Det var väl "fotbollsfansen" som varit igång. Verkade vara en samling idioter från Helsingborg som ville försöka förstöra så mycket som möjligt av Malmö under sitt besök där. Man undrar vad de får ut av sitt grottmannabeteende.

Alla smutsiga detaljer sa...

Känner mig lite sorgsen över sparkandet men vem är väl jag att tycka...