Twingly statistik

tisdag 25 augusti 2009

The Handsome Family kommer till KB


Nu börjar den kommande höstens bokningar på södra Skånes musikfront att bli fler och intressantare.

Dinosaur Jr (snart slutsålt), Ray Davies, Macy Gray och Pete Doherty är bara några av de lockande namn som hittills varit klara för KB i Malmö. Och i dag fick vi veta att the Handsome Family kommer till KB den 9 oktober (de kommer även till Stockholm, Göteborg och Köpenhamn).
Alla som gillar gotisk country från Chicago bör då ta tillfället att kolla in äkta paret Brett och Rennie Sparks. Jag har en känsla av att det kommer att bli en minnesvärd kväll.
Helt givet måste den som är intresserad av att kolla bra livemusik här i gränstrakterna till Danmark även hålla ögonen på vad som händer på Vega och Amager Bio i Köpenhamn.
Och det finns fler ställen att hålla koll på på denna sidan Sundet: Mejeriet i Lund, Tivoli i Helsingborg, Debaser i Malmö och Babel i Malmö.
Bara för att nämna några.
Vi se väl därute någonstans under hösten
Jag börjar själv med Dinosaur Jr på fredag.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Eva Nygren sa...

När jag klickar på youtubelänken för att lyssna, kommer frågan upp i rutan om jag vill " ... veta datum för min dödsdag?" och sedan erbjuds jag ögonlaser för 15.995 kronor. Är det gotisk country? Inte, va?

Jah Hollis sa...

Det är lite makabert, men har ju egentligen inget med musiken att göra. Reklam tränger sig in och förgiftar det mesta nuförtiden. Man kan trycka bort den via krysset uppe till höger i reklamrutan.
Annars är nog döden ett vanligt återkommande tema i The Handsome Familys musik.

Eva Nygren sa...

Jag är dåligt kunnig vad gäller musik, det märker jag när jag läser din blogg och också min kollegas blogg Panikljus. Men jag har fått ett lyft i livet sedan jag fick Spotify, nu kan jag hitta alla möjliga gamla godingar som jag nästan hade glömt.