Twingly statistik

lördag 18 september 2010

Veckans fönster 99: PolitisktVeckans fönstertema på Susannes fotoblogg är: Politiskt.
Politik har det handlat mycket om de senaste månaderna.
Och i morgon, söndag den 19 september, smäller det.

Då ska vi få besked om, förhoppningsvis, vilka som ska få vara beslutsfattare i riksdag, kommuner och landsting/regioner de kommande åren.
In i det sista pågår kampen om oss väljare (fast jag har redan röstat eftersom jag ska jobba hela långa dagen i morgon, med något som har en viss anknytning till valet) och det var mycket politiska aktiviteter runt Värnhemstorget i Malmö i dag.
Där såg jag denna buss med den socialdemokratiska rosen lite diskret placerad i ett av fönstren.
En bit därifrån förklarade våra nyaste kärnkraftskramare, Centern, att man ska jaga utsläpp och inte bilister. Ett påstående man kan diskutera riktigheten i, även fast jag själv är ägare till en bil som jag måste ha för att hålla fast vid mitt jobb.
Fler fönster med politisk anknytning hittar ni här.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

BP sa...

Ärligt talat så är jag glad när valet är över. Alla affischer (som vid det här laget har upplösts av regnet) och skräpar ner...
Däremot är din bild kanooooon och toppen fångad som vanligt. Förresten var din bild med bilen också en höjdare, vilket landskap!!!

Della sa...

Här var det ju inte så överdrivet mycket valpropaganda i alla fall. I korsningen här i närheten finns "jag vet inte hur många" valskyltar nedstuckna i gräsmattan. Fattar liksom inte varför dom står just där. I korsningen behöver man kolla trafiken, inte hålla ögonen på olika politiska budskap. Det smäller där då och då även utan val affischer.

Cecilia Artista sa...

Visst blir det spännande i morgon! Det verkar bli allt närmare mellan blocken dessutom!
Din gröna buss gillar jag även om jag kanske är lite tveksam mot gas?

Pumita sa...

Hur jagar man utsläpp, undrar jag... Visst har det varit "förnyelse" i politiken: moderaterna har blivit arbetarparti, centern talar för kärnkraft, folkpartiet närmar sig sd med sina språktester osv. och resten av gänget... inte vet jag vad de har sysslat med. Mer krut i valrörelsen hade inte skadat. Det är bara Calle Bildt som försöker hålla sig undan för att folk ska glömma hans oljeaffärer.

Nu håller vi tummarna för att rätt lag vinner.

Erik "Semlan" sa...

Påpassligt fotat av valrörelsens "nedskräpning" av vårt offentliga rum. Det har varit mycken nu den sista månaden. För att inte tala om alla broschyrer som man får i handen och som dimper ner i brevlådan. Många affischer har blivit nerkluddrade med hitlermustascher och annat. Min närmaste busskur har haft en Fredrik i ständigt förfall. Nu senast fick han ett hakkors i pannan. Nåja, söndag kväll tar det slut.

Susanne sa...

Och så ser jag åter igen entré mitt bland alla politiska budskap på diverse fönster. :)

Anonym sa...

Även om Centerns affisch är slagkraftig (textmässigt) och stor så gillar jag buss fönstret med den lilla rosen som är där men ganska obetydligt synlig (om man jämför med Centerns bild). Får hålla med övriga, det är skönt när valet nu är över och man kan återgå till verkligheten och tuffa framåt.