Twingly statistik

onsdag 29 september 2010

Om man skulle återgå till ordningen igenDet har varit lite upp och ner med det mesta sedan jag började jobba igen efter semestern.
Till exempel har det varit riktigt illa med quizandet, och just nu känns det väldigt länge sedan jag på allvar deltog i ett quiz.
Eller så är det helt enkelt så att mitt minne håller på att fördunklas snabbt.
Men i kväll är det dags igen och så fort jag har skrivit detta klart ska jag bege mig uppåt stan med The Pickwick Pub som mål. Jag vet i alla fall en till i laget som ska komma, annars vet jag dåligt hur det står till med quizlusten nu.
Videon ovan kommer från Neil Youngs senaste platta (är det någon mer än jag som säger så nuförtiden?) Le Noise (som ju skulle kunna vara en ordvits på Daniel Lanois som producerat plattan).
Jag hittade Le Noise (det finns ingen låt på den som heter så) på Spotify och har lyssnat på en ett par gånger. Något omdöme vill jag inte fälla än, men andra har redan gjort det.
Det är en soloplatta med Neil och hans gitarrer, somliga akustiska och somliga elektriskt uppskruvade, och med lite ljudtrixande från Lanois.
Som sagt, jag väntar med mitt omdöme. Jag bara noterar att en av låtarna (den på videon ovan) påminner väldigt mycket om hans gamla Like An Inca (från Trans) och att han till och med återanvänder lite text från den.
Nu, som sagt, väntar en omgång quiz.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

4 kommentarer:

BP sa...

1. Neil Young är en av mina absoluta favo-artister. När han fortfarande kom till 08 var vi på utomhuskonserter varje gång. Trogna supporters alltså.
2. Quiz. Älskar pub-quiz (sådant har man tyvärr inte i 08 (heller). Men har varit på många i England och just love them!!!

Åsa! sa...

Tack för kommentaren på min blogg! Hoppas du fick en trevlig kväll!

Jah Hollis sa...

BP: Jag har sett Neil Young många gånger, men bara en av dom i Stockholm: Sjöhistoriska museet tillsammans med Crazy Horse (kanske 1996).
Tudor Arms på Grevgatan i Stockholm har ett General Knowledge Pub Quiz (jag har vänner som varit där och vunnit). Sedan har andra pubar lite specialquiz om pop och film och liknande.

Åsa: Tack. Det var en OK afton.

Barnens Hjältar sa...

Vad kul det låter med Quiz-lag. Hur går det till?