Twingly statistik

måndag 1 april 2013

Skyltsöndag den 31 mars 2013: Ursäkta oss!


Vet inte om det är övergången till sommartid eller vad det är, men jag har varit helt ur gängorna tidsmässigt denna sista söndag i mars.
Jag hade tänkt lägga in ett bidrag till Skyltsöndag hos Pumita tidigare, men låg och nickade till ett par timmar.
Men trots att det redan är den 1 april kommer min skylt, där Lokaltidningen ber om ursäkt, här och det är definitivt inget aprilskämt.
Fler skyltar kan ni hitta på Pumitas blogg.

Jah Hollis

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske lite bakis efter påskaftonen? :-)

Anonym sa...

Det är ju inte ovanligt att tryckfelsnisse är i farten och mänskligt är det ju. Det är dock ganska skoj att Maxi måste poängtera flera gånger om att det är lokaltidningen som gjort fel OCH att de ber om ursäkt för misstaget.

Angående min påskbild i lördags. Du är faktiskt den första som nämner att den inte är direkt politisk korrekt. Tänkte på det jag med, både vid inköpet och när jag skulle lägga upp den på bloggen. För mig är den dock bara en söt kaffelapp som är lite okonventionell :0)

Pumita sa...

Det vore nästan på sin plats att tidningen publicerar en ursäkt... för rättelsen skriker nästan: "DET VAR INTE VI!" ;)

Jag kom ur fas också vid omställningen. Om man nu kan säga att jag någonsin varit i fas... men jag vaknade för tidigt imorse istället, redan vid halv 6 vintertid. Ingen ordning alls!

Ang. Hannas kommentar: Jag kan vara ärlig och säga att jag allra först tänkte "är detta OK? får jag tycka att de är söta eller är det förminskande?" Men sedan tänkte jag att hade det varit två blonda barn hade jag reagerat likadant och då måste det vara OK. :)

Jah Hollis sa...

Bakis? Inte!

Della sa...

Hoppas du kommit ikapp tiden igen. :)

BP sa...

Klart du är ur gängorna - du kom ju inte hem förrän efter tre i söndags;-) Å en timmes mindre skönhetssömn känner man av - både i form av jetlag allmän trötthet efter för lite sömn;-)

Skylten kan jag skatta åt, men bara lite. Jag menar om jag hade åkt till affären för att köpa nå't som stått i annonsen och sedan finns inte det - vet inte om jag skulle blivit så glad måste jag säga.

Elisabeth sa...

Jag tycker faktiskt att det är störande att de inte skickar ut rätt i reklambladen =)

Tack för din kommentar hos mig. Och angående bonusbilden är jag helt med hur du tänker. Jag visste bara inte hur jag skulle visa upp bilden i sammanhanget så det fick bli en bonusbild. =)

Jag gillar verkligen dina bilder.. Jag har lagt till dig på bloglovin så att jag inte missar någon bild. Hoppas du inte har nåt emot det =)

Elisabeth sa...

Så lite så =)
Ja det är väl respektlöst kanske, men brukar inte göra så och kommer inte göra i framtiden. Ha det gött