Twingly statistik

fredag 25 juli 2008

Det är inte utomjordingarna som skrämmer

En amerikansk månfarare har berättat att han vet att det finns utomjordingar, men att myndigheter som känner till detta vägrar att tala om sanningen. Enligt månfararen i fråga, Edgar Mitchell, har kontakter tagits mellan utomjordingarna och (naturligtvis!) amerikanska Nasa, och utomjordingarna har visat sig vara hyggliga prickar som vi inte behöver frukta på något vis.
Det sista kan jag lätt acceptera.
Det finns väl inga utomjordingar som ens skulle kunna komma i närheten av jordbornas uppfinningsrikedom när det gäller att ställa till elände för oss på Jorden och bete sig svinaktigt mot andra, både människor och djur, och för den delen hela vår levnadsmiljö.
Är det några jag känner mig rädd för, känner att jag behöver frukta, så är det väl en hel del av mina medmänniskor här på planeten.
Men utomjordingar, nej.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Pellgringo sa...

Att det finns utomjordingar tvivlar jag inte på, om dem har tagit kontakt, eller ens varit på jorden är en annan sak, men klart, vi verkar förstöra mer för oss än utomjordingar skulle göra.

Alla smutsiga detaljer sa...

Snart är GWBs tid över. Jag tycker så klart att det är på tiden. Jag vet däremot inte om jag är så förtjust i den rockstjärnestatus som Obama verkar få men det kan ju inte bli värre.
När det gäller miljöförstöring och djurhållnig mm så undrar jag om det är en ny grön våg på väg. Bara jag får bo kvar i stan så...

Ingrid sa...

Nej, några utomjordingar tror jag inte på. Det är ungefär som att tro på Bysen, eller på "di sma unda jordi".

Ha en trevlig helg!