Twingly statistik

söndag 27 juli 2008

Tänk om Olle Björklund rakat sig...

Det är inte bara ute i markerna det råder torka nu, den saken är klar. Nu har nyhetsuppläsaren Rikard Palms mustasch (eller kanske icke-mustasch) blivit stora nyheter i Aftonbladet.
Det får mig att undra över ett par saker.
Hur kan en mustasch uppröra tv-tittare så att de greppar telefonen och ringer till SVT och klagar på denna mustasch?
Har de inget annat att bli upprörda över?
Och vad hade hänt om Aktuellts förste nyhetsankare, Olle Björklund, rakat av sig sitt varumärke, den tunna snorbromsen? Tittarstorm då med, kanske?
Tiderna förändras, men hur man än vänder sig så har man i alla fall alltid ändan bak, den saken är säker.
Eller?
Aftonbladet gör i god underhållningsjournalistisk anda allt de kan av denna världsnyhet och har även en omröstning om vem som har "tidernas mustasch". Och i god Aftonbladet-anda stavar de fel till den man som borde bli den givne vinnaren: Friedrich Nietzsche.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Glad Prick sa...

Att tittare lägger näsan i blöt är en sak men att Aftonbladet sedan censurerar kommentarer som inte faller dem i smaken är ännu värre. Se i min blogg vilket inlägg som försvann från snackis några min efter att den har lagts in. Sorgligt nog är jag inte den enda.... Så demokratiskt...

//SoP sa...

Men snälla nån, vad är det för Fel på folk- *suckar*

Jah Hollis sa...

GP: Och hur hittar man din blogg då?

SoP: Ja, vad är det för fel på folk??? :-)

Ingrid sa...

Jag tänkte precis som du när jag fick se rubrikerna i AF. Att folk orkar lägga ner energi på en sån struntsak?!?

Vi satt här hemma och diskuterade mustaschen också och var rörande eniga om att det inte var särskilt snyggt. Men därifrån till att ringa och klaga! Man slutar aldrig att förvåna sig.

Att AF gjort en stor "affär" av det är väl inte så förvånande, de kastar sig ju över allt som kan skapa rubriker. Och det här ansågs tydligen som riktigt hett.

Jah Hollis sa...

Uppenbarligen föll vi bloggare för "nyheten" med. Det var 75 inlägg om denna händelse på bloggportalen.se.
Jag ska erkänna att jag såg sändningen med mustaschen på tv på jobbet och tänkte: Det var som tusan, han har skaffat mustasch. Nu är det väl alltid någon som ringer klagomuren.
Och det var det ju.