Twingly statistik

måndag 7 juli 2008

Jobbet börjar när Cat Power är i Parken


Jaha, då var det obevekligen slut på de tre första veckorna av den här sommarens semester, och om en stund ska jag hämta upp kollegan F som ska åka med mig till Ystad.
Det är bara att bita ihop och, som vanligt försöka göra sitt bästa. Inte sitta och bara längta till den "riktiga" semestern som börjar om cirka en månad och som då kommer att vara fem veckor.
Den kommer tids nog, det finns ingen anledning att snabbspola fram dit.
Men i kväll hade jag inte haft något emot att vara ledig. Samma dag som jobbet börjar för mig igen kommer Cat Power och ger konsert i Malmö Folkets park.
Jag tror det kan bli en fin måndagkväll.
För er som kan gå dit.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , ,

3 kommentarer:

Eva Nygren sa...

Cat Power är riktigt bra, kul att du gillar henne! Jo, det var Aposteln, som jag inte sett än. Och så har jag läst Paulruds bok "Som vi älskade varandra" som jag ska skriva om snart i JAHAJA och som borde intressera dig kanske har du läst den).

Alla smutsiga detaljer sa...

Åtta veckors semester, låter ju inte helt jättedåligt :-) Kan vara värt ett avbrott.

Jah Hollis sa...

Eva: Jag kan inte påstå att jag hört så mycket av Cat Power, men det jag hört gillar jag. Jag hade gärna gått till Parken och hört henne live.
Dessutom lär hon vara väldigt förtjust i Bob Dylan.

ASD: Eftersom jag passerat de fyrtio, med rätt klar marginal, har jag i mitt avtal sex veckors semester. Sedan jobbar jag många röda dagar och samlar på mig en del komp varje år.
Varannan vecka jobbar jag bara två dagar. En semestervecka plus fyra uttagna kompdagar blir då, taaaa-daaaaaa!!!, tre lediga veckor.
Återstår då fem ordinarie semesterveckor. :-)