Twingly statistik

lördag 29 augusti 2009

Veckans fönster 47: Valfritt

Förra veckan hittade jag inget fönster som var sexigt nog för att passa in i den veckans tema. Jo, jag hittade ett fönster i arkivet, men till slut bestämde jag mig för att det inte passade riktigt.
Nu när valet är fritt blir det ju betydligt enklare: jag har faktiskt en fönsterbild som jag tog för inte så länge sedan, just med tanke att den skulle kunna användas i någor fönstertema.
Det är snarast en helt vägg med fönster: det gamla danspalatset Amiralen i Malmö Folkets park (man kan se pariserhjulet spegla sig). Jag lämnade en liten öppning kvar längs ner så att man kan ana den konstutställning som pågick därinne när jag tog bilden.
Fler fönsterbilder hittar ni via kommentarerna på Susannes fotoblogg.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

8 kommentarer:

Anonym sa...

För dansälskare, jag är ingen, måste det vara en speciell känsla att få dansa där speciellt om utsikten är vacker. Du bör kunna se ganska långt eftersom det är ganska högt.

Konstutställningen hade jag däremot varit intresserad av.

/Avsändare Margareta

Jah Hollis sa...

Nja, man lär inte se så långt från dansgolvet. Men det är väldigt högt i tak därinne. Det är bara en våning. :-)

Vivan sa...

Härligt med stora dansgolv,men i Malmö har jag aldrig fått lagt någon sula på parketten..men vem vet...nån gång! Lokale måste ha ett kanonfint ljus, med så stora fönster!
Trevlig helg!

Della sa...

Ljuset där inne är väl fantastiskt kan jag tänka.
Jag gör som du - tar en fönsterbild ibland och hoppas att den ska passa till något tema. Den här gången var det ju inte så svårt..:)

Ninni sa...

Jag får lite känsla av idrottshall när jag ser din bild :) Fast väldigt opraktiskt med glasfönster längs hela kortväggen då...
Nej, det är nog formen på huset som gör att jag käner igen det från mina hemtrakter.
Säkert ett fint ljus därinne.
Ha en trevlig helg!

Susanne sa...

Gamla Amiralen - jo, där har jag allt dansat runt i min ungdom några gånger. Numera blir det inte så mycket dansande som förr och när det blir är det i helt andra takter än de som spelades på Amiralen. Snarare de som hörs från Cuba Cefé.

hundenstina sa...

Tänk en hel vägg med fönster ...
Kan nog bli ganska varmt att dansa där sommartid ... fast månen är väl snarare framme när man svänger sina lurviga där ... he, he ...

Anna tassar in.. sa...

Mmmm som jag hardansat i mitt tidigare liv :) på den svartvita tiden typ sjuttiotal..mmm så pass härligt fönster det är på det där dansstället du..