Twingly statistik

torsdag 5 november 2009

Snöblandat regn – fy för den lede!


Nej, det gick, trots mina goda föraningar, inte vägen i kvällens quiz heller.
Middagen på Fagans, som inledde aftonen, var hur bra som helst. Men på Pickwick blev det ståplats i dartrummet och kanske inte bästa läget för kommunikation kring frågorna trots att vi var ett bra gäng.
Jag orkade själv inte vara nog påstridig i ett par av frågorna: hade jag det, hade vi lagt ytterligare två poäng till de vi nu fick ihop och därmed hamnat bland de tre bästa lagen.
Nu var det ett lag yngre förmågor som tog hem vinsten på en poängsumma som fick många gamla rävar att undra om det inte funnits en och annan mobiltelefon med i spelet. Vem vet?
Kanske hade vinnarna bara den perfekta blandningen av kunskaper för att ta hem det hela utan fusk.
Dessutom föll det snöblandat regn när jag cyklade hem. Detta måste vara en av de vidrigaste vädertyper man kan tänka sig, alla kategorier.
Se bara hur det gick vid slaget vid Lesna.
Och om ni undrar varför jag illustrerar detta inlägg med en tidig låt av en ung version av de gamla bredbenta denimboogie-poprockarna Status Quo, så får ni hia er ett tag.
Förklaring kommer så småningom här på bloggen.
Nu måste jag slafa.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

xmaskid sa...

Status Quo? hmm... har du sett att dom ska spela i Oskarshamn nästa sommar? på grusplanen vid Gunnarsö! ganska fantastiskt!

Jah Hollis sa...

Japp. Det var just det jag tänkte komma till i kommande inlägg. De ska göra en Sverigeturné där Oskarshamn ingår. De ska spela i ett cirkustält med lokala förband och Oskarshamn blir avslutning på turnén.