Twingly statistik

söndag 9 september 2007

Unga killar: Pryda, fåfänga och hotfulla?

Så dyker det upp igen. Problemet med unga killar som har kalsingarna på sig (tydligen riktigt skitiga sådana) under badbyxorna när de besöker allmänna bad.
Den här gången handlar det om äventyrsbadet i Stockholmsstadsdelen Husby där tydligen hela reningssystemet för vatten rasat på grund av kalsongmodet.
Samma problem hade man i flera skånska badhus i vintras och det uppmärksammades både i tv-nyheterna och i pressen.
Orsakerna till detta märkliga mode, eller vad man ska kalla det, är tydligen två stycken. Unga killar är pryda och vill inte visa sig näck i duschen. Dessutom ska det tydligen vara tufft att visa att man har märkeskallingar, och därför ska de synas under badbyxorna.
Typiskt är också att personal vid badhusen möts av hotfullheter om de talar om för killarna att kalsingar inte ska bäras i badet.
Vad är det där för bild man får av unga killar i dag: Jo de är pryda, de är fåfänga och de är hotfulla.
Och de går runt i dyra men skitiga kalsonger.
Deprimerande är bara förnamnet.

Jah Hollis

3 kommentarer:

Thomas O. sa...

Ja, det är beklämmande. Även jag kände mig tvingad att blogga om detta ämne.

Sånger från nedre botten sa...

Men öh! Är vi säkra på att kalsingarna är skitigare än deras badbrallor? På badet ska de kanse vara glada över att grabbarna har på sig kalsingarna! Det är lite för mycket råttan i pizzannyheter nu för att jag ska kunna gå igång på all skit som vi ska förmodas bli upprörda över som egentligen är skitsaker i det stora hela.

För 30 bast sen gapskrek pensionärer över min hårfärg och klädstil. Och var det nån som taggade mot oss fick de höra både det ena och det andra. Inget nytt. Knappast heller när du Jah var ett litet mod i småstan. Det upprörde säkert nån som gärna klagade till lokaltidningen. Och gjorde du inte det. Tja då var du nog lite för stillsam.

;-)

Jah Hollis sa...

Sånger: Skitsaker var det. Där slog du huvudet på spiken.

Och som mods kunde man drabbas av värre saker än insändare i lokaltidningen. Definitivt!