Twingly statistik

torsdag 15 januari 2009

Jah Hollis ska lägga av med LSD nu


Nej, nu får det vara nog, och det verkar som om tiden är rätt vald.

Jag tänker sluta upp med att använda LSD nu och tänker börja luta mig mot lagliga substanser i stället.
I en artikel i gamla pålitliga Aftonbladet slår någon av alla dessa forskare, som tycks få anslag till vad som helst, fast att den som dricker mycket kaffe "riskerar" att få hallucinationer i en omfattning som icke-kaffedrickarna inte får.
Så om jag ökar på mitt intag av kaffe borde jag kunna minska ner på LSD-tripperna i samma omfattning. Jag dricker för övrigt redan mycket kaffe, mer på jobbet än hemma.
Men än har jag inte, vad jag vet, drabbats av hallucinationer i någon större omfattning. Så lite grann får jag allt öka på dosen för full effekt.
Förutom hallucinationerna, som kan sätta sprätt på tillvaron, finns det tydligen andra trevliga effekter av javaintaget.
Den till synes omfattande kaffeforskningen har nämligen dessutom kommit fram till att vi koffeinister löper mindre risk att drabbas av demens och en radda andra åkommor som kan försämra livskvaliteten på gamla dar.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Klarabella sa...

Den där bilen som rullade fram på parkeringen kanske var en hallucination?
Eller det är typ nåt sånt en hallucination är, eller? :S

Jah Hollis sa...

Nej, bilen var ingen hallucination för den rullade faktiskt ut i verkligheten. Jag tog ju till och med ett foto på den.
En hallucination är något man tror händer på riktigt, men som av någon anledning bara händer inuti ens eget huvud, inne i ens egna tankar.
Man skulle kunna säga att en hallucination är något man själv upplever som om det är på riktigt, men som ingen annan kan uppleva på samma sätt.
Jag kanske inte är så bra på att förklara, men något ditåt är det. En upplevelse inne i skallen. :-)