Twingly statistik

onsdag 28 januari 2009

Undrens tid är ännu inte förbi

Det är mycket märkligheter man stöter på när man läser tidningar. Mest naturligtvis i kvällstidningarna som älskar att presentera saker som gränsar till freakshow eller rena skrönor.
Därför tycker jag att det är lite märkligt att ingen nappat i större skala på nyheten att Anders Lundin har fått en flicka.
Han måste, mig veterligen i alla fall, vara den ende mannen i historien som fått barn. Jag vill minnas att det faktiskt är så att det är kvinnorna bland oss människor som får barn.
Männen brukar väl bidra med sin insats (häpp!) runt nio månader innan kvinnan får barnet.

Jah Hollis

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Liz1e sa...

dessutom mår han bra...
http://hd.se/familj/2009/01/28/anders-lundin-pappa-till-dotter/

Jah Hollis sa...

Det var ju tryggt att få veta. :-)

lairama sa...

Jahaja, å här har en annan gått och gjort grovarbetet själv i tron att inte karlar kan...

Alla smutsiga detaljer sa...

Seriöst, du menar väl inte allvar? Kvinnor föder förvisso barn men nog får även män barn!

Asfaltmamman sa...

Hehe, jag brukar också reagera på kvällsblaskornas felskrivningar. Tror att det kan vara en yrkesskada (jobbar med språk), men knappt en sådan som skulle gå igenom Försäkringskassans obönhörligt tuffa krav på graden handikapp.
Retade ihjäl mig på en nyhetssändning idag; de intervjuade en terapeut av något slag, men det var inte det som retade mig. I den lilla presentationsrutan hade de felaktigt skrivit "terapevt". V och U är inte ens i närheten av varandra på tangentbordet, så det var uppenbarligen någon som inte vet hur man stavar som hade blivit betrodd. Det är så man blir sinnig!

Jah Hollis sa...

ASD: Jag försökte skoja lite, men det är inte alltid det går hem tydligen. :-)

Men seriöst, så kom bilden och texten under från Sydsvenskan. I kändisfixeringens namn, tydligen, fick fru Kerstin Lundin inte vara med om äran att ha "fått barn".

Ulrica sa...

Jo, jag vet hur det blir... Vi sitter där och ska "dra på det" och till slut blir det helt tokigt.;))Och den journalistiken har man gått tre år i plugget för...puh.